emzirmeye korkuyorum artık :((

endlesslove06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
78
6
86
Ankara
arkadaşlar 35 günlük bebeğim var emziriyorum ilk günden beri göğüslerim yara oluyor çok acıyor garmastan kullanıyorum o biraz rahatlatıyor sürmesem yara oluyor 1 ayda 2 kutu krem bitirdim sürekli bu kremimi kullanacam neden geçmiyor göğsümün acısı wee göğüs pedi kullanıyorum nemli kalıyo hava almadığı içinmi yara oluyo kullanmayıncada süt akıyo acaba sizler ne kullanıyosunuz ne yapacağımı şaşırdım

canım göğüs pedi yara yapıyor. ben dışarı çıkarken ped kullanıyordum ev de de temiz havluyu makasla 4 ayırdım katlayıp ped gibi kullandım ıslandığı gibi sabunsuz sadece suyla yıkayıp astım kururken diğer ikisi ni kullandım hiç üşenme hep temiz tutmaya çalış çok zordur ben çok çektim ama pes etme mamaya başlama sakın

teşekkür ederim cnm bide dediğini denicem

bana ayva çekirdeklerini çıkarıp ılık suda bekletmemi ve sonra o sıvıyı her emzirme sonrasında sürmemi söylemişlerdi.jel gibi oluyor zaten.işe yarıyor.bitkisel olduğu için emzirirken yıkamanada gerek yok.kendi sütünle ovmanda iyi geliyor .

Bende pes etmek üzereyken göğüs kalkanı kullanmıştım ve kantaron yağını da şiddetle tavsiye ediyorum.bebek pişiklerine de faydalı.

krem olarak lanolin kullan yani yün yağı. eczacı tavsiye etmişti. ayrıca bebeğimin pişikleri içinde kullandım zaten pişik kremlerindede yüzdelik oranda lanolin olur. hemde çok uzun süre gidiyor ben 50 gr 1 sene kullandım.

merhaba bir arkadasa sebeplerini uzun uzun yazmıştım ...bir derdim var a konu açmıştı onu bulabilirseniz okuyun...

ama kısaca MADECASSOL İSİMLİ MERHEM VE AKTARLARDA SATILAN KAKAO YAGI ÇOK İYİ GELİR ÇATLAKLARA...MADECOSSOL UN İYİ TEMİZLENMESİ GEREKİR...KAKAO YAGI İSE DOGAL AMA YİNE DE KULLANIRSANIZ YIKAYINIZ.

GEÇMİŞ OLSUN

arkadaşım belki cildin alerjiktir bende alerjik bir cilde sahibim doğum yaptığımda sürekli yara olmuştu denemediğim şey kalmadı bebek emdikçe acıdan kıvranıyodum, en son doktora gittim ve bana cildin alerjik olduğu için bebeklerin ilk 4 -4.5 ay tükürükleri asitli olur ve bu alerjik cildlerde yara yapar dedi bana krem verdi onu kullandım ve her emzırmeden sonra gögsünü mutlaka yıka dedi iyileşti.4,5 ay sonrada gerçekten yıkamama gerek kalmadı normale döndü eğer uzun süreli yara varsa doktora gıtmenı öneririm cildiyeciler anlamıyor genel cerrahi bölümüne gitmelisin.çatlak olsa şimdiye kadar geçerdi diye düşünüyorum,vucüdünda herhangi bir alerji varsa sende benim gibi olabilirsin geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…