bebeğim 2 hafta sonra altı ayını doldurmuş olacak bende mecburen ilaçlarıma başlamam gerekiyor (bu altı ayıda ne yapıp edip katlandım sağolsun annem yanımdaydı benden çokta o baktı zaten).bir yandan ben kendim önce gücümü toparlamalıyım tedavime devam etmeliyimki çocuğuma bakmayada yetebileyim diye düşünüyorum bir yandan 2 yaşına kadar çoğu çocuk annesini emiyor ya ben ayırmaya dayanamazsam o acıkınca meme ararken ben nasıl dayanırım diye kafamda düşünceler karman çorman. onun için en iyisini yapmak isyerim elbet ama erkenmi kesiyorum acaba bir eksikliğini yaşarmı benim yüzümden bebişim diye huzursuzum ne yapayım nasıl hangi mama yada ne şekilde geçeyim ?fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirimkafamçokkarıştı
ne ilacı canım bu, çok acil değilse az daha devam etsen yazık daha çok küçük gibi geldi bana, çok erken bence, aranızdaki bağ açıısından önemli olduğu gibi, anne sütünün faydaları say say bitmezki canım ya, çocuğun ağrılarını bile yok edici etkisi var, en azından yaşına kadar filan gitsen..
bencede sonra vicdan azabı cekersin eger önemli bir rahatsızlığın yoksa emzirmeye devam et ne kadar emse okadar faydalı ben bir yasında kestim emzirmeden o zamana kadar hasta olmayan ve cok güzel büyüyen bebegim büyümesi durdu hasta olmaya basladı emzirmek cok yararlı bebek acsından ondan mahrum etme bence bebegini
ne ilacı canım bu, çok acil değilse az daha devam etsen yazık daha çok küçük gibi geldi bana, çok erken bence, aranızdaki bağ açıısından önemli olduğu gibi, anne sütünün faydaları say say bitmezki canım ya, çocuğun ağrılarını bile yok edici etkisi var, en azından yaşına kadar filan gitsen..
teşekkür ederim .keşke öyle olsa ..ankilozan spondilit .tahmin edersinizki keyfi bir şey değil inanın benim içinde zor ama gündelik hayatımı bile yürütemiyorum ve bu yalnızca şimdilik iyi olan bişey .azıcık bir sıkıntısı olsa dayanmazmıyım.bütün korkumda bu vicdan azabı ama bir yandan da benim halimde bu:sm_confused:
bencede sonra vicdan azabı cekersin eger önemli bir rahatsızlığın yoksa emzirmeye devam et ne kadar emse okadar faydalı ben bir yasında kestim emzirmeden o zamana kadar hasta olmayan ve cok güzel büyüyen bebegim büyümesi durdu hasta olmaya basladı emzirmek cok yararlı bebek acsından ondan mahrum etme bence bebegini