emzirmek

çocuklarxixmveben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
44
0
47
merhaba
1 yaşında bir kızım var emmeye devam ediyor ama yemek yedirmekte zorlanıyorum emmeyi bırakırsa yemek yer diyorlar yavaş yavaş sütede alıştırmaya çalışıyorum ama emzirmeyi nasıl keseceğim şu önümüzdeki 2-3 ay içinde yavaş yavaş emmeyi bıraktırmayı düşünüyorum aranızda emzirmeyi bıraktıranlar bunu nasıl yaptılar benimle paylaşırlar mıfisfisfis

merhaba benim de bir yaşında kızım var aynı sorunu bende yaşıyorum bir keresinde 2 gün emzirmedim ama göğüslerim çok şişti ve çok canım yandı.şimdi sadece geceleri emziriyorum yemek yemesinde bir artış var ama bıraksa daha iyi gündüz kesinlikle emzirmiyorum.ben göğüs çevresini siyaha boyadım korktu ve emmedi ama ben dayanamadım senin de bu göğüs şişliğine bir çaren varsa benimle paylaşırsan çok sevinirim.kolay gelsin işimiz zor:a015:

benim de bi kızım var 1,5 aylık henüz emiyorum tabikide ama ben çalışıyorum akşamdan yada sabahtan pompayla çekiyorum biberonda annem içiriyor bu zamanla sütümün gitmesine sebep olucak ama ben uzun zaman emzirmek isterim işyerinde mesela inanılmaz sütüm geliyor akıp gidiyor

canım emzirdiğim ama kızımın emmeyi unuttuğu dönemlerde bende o zorluğu yaşadım pompayla sağdım sütü bunun tek çaresi emmeyi yavaş yavaş azaltması süt kendiliğinden gidiyor oğlumda böyle olmuştu ama kızım ısrarla yapışıyor bilmiyorum ne yapacağım

canım süt poşetleri var çalışan anneler için iş yerindeyken sütünü sağ poşetlere koy buzdolabıda varsa onun içine koyarsın derin dondurucuda bir ay buzdolabında 24 saat dışardaysa yanılmıyorsam 2- 3 saat dayanır sütün hem sağarsan sen rahatlarsın hemde sütün çekilmez allah kolaylık versin çalışan annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…