emzirmek. yardım:(

^^gxoxzbebexgxi^^

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
156
1
96
37
İstanbul
kızlar yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var. göğüslerim yara emerken çok zorlanıyorum garmastan kullanıyorum ama bi faydasını görmedim. kızım dün emdikten sonra kustu o an şok oldum çünkü kan kusmuştu. farkına vardık göğsüm kanıyordu. çok kötü oldum. dünden beride emerken ağlıyo sol göğsümü ne yapacağımı bilemiyorum bi akıl verin lütfen... kendimi çok kötü ve yetersiz hissediyorum ben kendi acımıda geçtim artık...

canım cok ıyı anlıyorum senı ya gogus ucu denesen belkı bıraz rahatlarsın benımde cok kotu olmustu dr bır muddet pompayla cekıp bıberonla ver demıstı kızım ememıyordu karsılıklı aglıyorduk bırde lansınoh kullanabılırsın ıyı gelıyor bana ıyı gelmıstı bırde duıt kullanmıstım carcabuk atlatırsınız ıns bu donemlerı

canım ilk zamanlar bendede olmuştu kendi sütünü sıkıp göğüs ucunu sık sık nemlendir benim doktorum emzirmeyi bırakma demişti öbür göğsün kadar sık deil tabi,geçecek canım herkes ilk bebeğinde yaşıyor...

bepanthen merhem çok iyi geliyor. emzirdikten sonra sürüp, tekrar emzirene kadar bekletirsen ve emirmeden önce yıkayıp bu işlemi sürekli yaparsan eminim faydasını 2 gün içinde görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…