• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirmek kabusss

nacize

Babasının kızı)
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
183
5
296
bebeğim11 aylık 6 ayda diş çıkardı göğlerim yara olmaya başladı 8ve 9 ayda üst dişleri çıkardı dişleri çok keskin göğslerim yara ve iltihaptı çamaşrlarma yapışıyordu doktora gittim bebeğme mantar ilacı banada trosid oxmed ve imptex verdi azaldı derken şmdi tekrar diş çıkarıyor acılarına dayanmak mümkn olmuyor etrafmda kmse böyle olmadı cildimmi hassas ne anlamadım.. gysi dahi gymek acı veryor tekrar doktra gdeceğim ama umudum pek yok geçsede br sonraki diş yne kabus allahım yardım etsn bana ve benm gbi lere..
analık zor zanaat...:50:

öncelikle geçmiş olsun sanırım sizin için en iyi çözüm silikon göğüs koruyucularından kullanmak. bebiş dişlese de canınız acımaz böylece.

geçmiş olsun.. bebeğiniz ısırdığında mutlaka tepki verin ve memeden çekin. ağlasada ısırdığı sürece emzirmeyeceğini ona anlatın..

silikon meme uçlarını hiç almadıkii..
bebeğim ısırmıyor dişleri çok keskin orda kaşıdığı için kuvvetli emiyor ama geçen akşam ilk defa ısırdı çarşaf bile kan oldu sabırrr o değil ama ben alışacağım galiba.. ablam senin cildin hassa bizde öyle bir şey olmadı dyor ...
kullandğm kremleri yazssam roman olur
bpanten
mustela
nisavit
lanolin
oxmed
imptex
trosid
nerisona(şu an bunu kullanıyorum) antimikrobiyal fena yakıyor
zeytin yağı ve karbonatlı sularda cabası..:53:

bella b nıpple nurture butter kullanın kanmalı çatlakları bıle 3gun ıcerısjnde tedavı edıyor ayrıca %100 organık
anne sutu tadında....

35 günlük bebeğim var çoğu kez ağlayarak emzirdim bebeğimi bi tek hiçbişey işe yaramadı bitek e vitamini alıp patlatıp göğüs uçlarıma sürmek işe yaradı tabi emzirmeden temizleme jelleriyle iyice yıkadımda verdim memeyi umarım sizdede işe yara ismi evicap dene istersen

Back