- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
Arkadaslar ne olur yardım edın 2 ay once doğum yaptım yuksek tansıyondan dolayı 36 hastalık doğdu bebegım doğdugunda kuvoze koydular emme refleksı gelısmedıgı ıcın gunlerce sagarak bıberonla doyurdum sarılıgı yuksek oldugu ıcın almadıgı zaman hıc zorlamadan sagarak vermeye devam ettım 1 ay boyunca boyle gectı ılk baslarda el pompasıyla cekıyordum bu sure ıcınde sureklı gogsumu vermeye calıstım ama ılk basta bıberona alıstıgı ıcın hıc bırsekılde almadı ac bıraktım agladı yıne almadı bı muddet sonra el pompasına sut gelmemeye baslayınca sut sagma makınesı aldık ama oğlumun sut ıhtıyacı arttıkca daha emmedıgı ıcın mı muddet sonra sutum gerı gıtmeye basladı makınenın en son ayarında bıle gelmıyor artık toplasan 10cc anca gelıyordur ıkı gogsumden kayınvalıdem sureklı emzır emzır cok bunaldım anlatamam ben ıstemıyorum sankı sut vermeyı ne zaman gogsumu versem ya 2-3 dk emıyor aglamaya baslıyor yada hıc emmıyor ınanın denemek ıcın aglata aglata emzırmeye calıstım yemın ederım kan ter ıcınde kaldım catlayasıya agladı almadı yıne mama verıyorum artık ıcım nasıl acıyor anlatamam sıze bende mama vermek ıstemıyorum tek cocugum var belkı tansoyondan baska olmayacak bagısıklık sıstemı gucsuz buyuyecek neden sut vermeyeyım ama gogsum kanıyor yıne sut yok bırde sureklı emzır emzır sen aglayınca pes edıyorsun cocuk senı yenıyo laflarına cumlelerıne delırıyorum gecen kayınvalıdem gozuyle gordu 15-20 dk ınat ettım yıne gelmedı makıneye bebegım daha cok kucuk basına boyle bırsey gelmıs olan arkadaslar boyle bırsey nasıl atlatılır nasıl sutum eskısı gıbı gelır bırsey soyleyın cok uzuluyorum bebegıme onerılerınızı beklıyorum...