45 günlük bebeğim besin alerjisi ve çok gazlı bir bebek olduğu için tek göbüsümü iki saate bir 10-15 dk anca emiyor sonra bidakine diğer göğüsüme geçiyorum kilo alımı normal ama göğüslerim çok ağrıyor ikinci gogusumu ancak diğer emzirmede verebiliyorum çığlık çığlığa ağlıyor emerken
45 günlük bebeğim besin alerjisi ve çok gazlı bir bebek olduğu için tek göbüsümü iki saate bir 10-15 dk anca emiyor sonra bidakine diğer göğüsüme geçiyorum kilo alımı normal ama göğüslerim çok ağrıyor ikinci gogusumu ancak diğer emzirmede verebiliyorum çığlık çığlığa ağlıyor emerken
Sağ sütünü.. benimki de emmesine rağmen bazı günler boşaltmıyor şişiyor ağrıyor bazen. Ben elektrikli pompa ile sağıyorum mastit olmasın diye.. sağdığımı bekletmeden biberonsuz uyku sersemi iken geri içiriyorum. Süt biriktirmen gerekiyorsa buzluğa da atabilirsin. Elinle masaj yaparak sağ açılsın tıkanan kanallar.. duş al süt kanalları genişlesin tıkanıklık gene rahatlar. Sıcak havlu koy masaj yaparak sağ... gece yatarken de sırt üstü yat şişince o da biraz dağılmasına yardım ediyor