emzirme

soru

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
153
35
48
30
mrb kizlar. benim klasik sorum var iyice kafayi yicem artik eski doktorumuz 2 saate bir emzir dedi bazi sebeplerden oturu degisyirdik doktoru yeni doktorumuzda istesikce aglasikca ver saati olmaz dedi neyse benim kafam asiri karisik bebegim bazen 2 saati kendisi buluyo bazende memeden ayrilio 10 dk gecmeden yine araniuo sut var allaha sukur. bende napcam konusunda kararsizim cunku kolik bir bebek asori gazli...sorum kac saate emzirmeliyim napmaliyim ve en onemli sorum ise cogu zaman sadece 2 dk emio 2 saat emmio mesela aglahinca yada araninca veriorumsadece 2 dk emiyo sizce bu 2 dk yetermi doyarmj bebegim. ben o kadar kararsizim ki bu emzirme konusunu asamicam galiba bu arada erkek bebek 28 inde 2.ay asilarini olcak

Allah bagislasin 2 saatte bir emzirmek gerekir

Bizim doktorumuz da 3 saati geçmeyin dedi. Zaten en fazla 3 saat sonra kendileri acıkıp uyanıyor kızlarım. Biri hemen emip uyuyor diğeri bizi biraz uğraştırıyor tekrar tekrar emmek istiyor. Ne zaman emmek isteseler emziriyorum saat aramiyorum ben açıkçası. Yalnız kolik varsa bebekler memede sakinlestikleri için huzursuz oldukları her an meme arayacaklardır bunun açlıkla ilgisi yok.

Eğer 2 saate bir emdiğinde 10 15 dk emiyosa 1 göğüsü yeterli
Ama 2 saat arayla 2 dk emip bırakıyorsa doymaz 2 dk emen bebeğe ağladıkça aradıkça vermeniz gerek.

Bu 2 saate bi kalıplaşmış herkesin ağzına ama bebek doyumluk emmiyorsa açmı bekleyecek 2 saat?

İstedikçe emzirin doysun yavru

Aciktiginda uyanit saate gerek yok. Uyutup beşiğe koyduğunda 10 dk sonra falan uyanırsa aç demrk tekrar emzir.

Ne zaman isterse verdim ben 23 aylık hala öyleyiz. Gazını çıkarmayı unutmdm sorun olmadi

surekki araniyor ama memede2oluncada azda olsa cokda emiyo mide dahada sisiyo gaz cikmayinca daha kotu2oliyor iyce sasiriom

Ne zaman isterse verdim ben 23 aylık hala öyleyiz. Gazını çıkarmayı unutmdm sorun olmadi
bizim gaz sknti cikmio oglumun emesi oluyo bazen gazdan ememio bende bazen ne zaman isyerse veriom ama saatli yapmaya calisiyorum o surededw gaz cikarmaya ugrasiyoruz cok durmayinca 3mzikle sakinlestirmeye calisiyom emzik veriom

Aciktiginda uyanit saate gerek yok. Uyutup beşiğe koyduğunda 10 dk sonra falan uyanırsa aç demrk tekrar emzir.
uykusu zaten hafif acliktanmj gazdan mi bilemiyorum gazi oluncada kendi k3ndini debelenip uyandiriuo

surekki araniyor ama memede2oluncada azda olsa cokda emiyo mide dahada sisiyo gaz cikmayinca daha kotu2oliyor iyce sasiriom
Gaz için de en iyi yöntem anne sütündeki gazı minimuma indirmek demişti doktor bize. Her şey de gaz yapıyor geriye yiyecek hicbir şey kalmıyor

orasi oyle ama iste gazda olunca bilemiyorum hatta2esimde cok arastordi 2 dk yeter dio verme dio dahada gazlancak dio

Gaz için de en iyi yöntem anne sütündeki gazı minimuma indirmek demişti doktor bize. Her şey de gaz yapıyor geriye yiyecek hicbir şey kalmıyor
aynen arastiriyorum dikat ediyorum yedime ictime ama dediginiz2gibi hersey gazli yicek bisey yok

bizim gaz sknti cikmio oglumun emesi oluyo bazen gazdan ememio bende bazen ne zaman isyerse veriom ama saatli yapmaya calisiyorum o surededw gaz cikarmaya ugrasiyoruz cok durmayinca 3mzikle sakinlestirmeye calisiyom emzik veriom
Emzik daha gaz yapar hava yutar diye biliyrm. Ayşe önerin youtubeda gaz çıkarma video izlyn

Emzik daha gaz yapar hava yutar diye biliyrm. Ayşe önerin youtubeda gaz çıkarma video izlyn
tesekurler izleyecehim emzikde vermeyince bazen huc susmuuo hep aglio masaj yaptirmiyo emzikle sakinlesiyor aslimda benimde hic veresim yok ama dayanamiyom veriyorum

orasi oyle ama iste gazda olunca bilemiyorum hatta2esimde cok arastordi 2 dk yeter dio verme dio dahada gazlancak dio
Hayır öyle yapmayın dahada gazlanmaz yazık yavru açmı kalsın
Ağladıkça teklif edin zaten açsa emer değilse emmez. Ve bebek anne memesinde sakinler susar
Gaz sıkıntısı maalesef oluyor çoğu kişide üzülmeyin geçecek inşaAllah

2 saatte bir olayını tamamen yanlış anlamışsınız. Bebek enn fazla iki saat ac kalsın demek o iki saat olayı. İstedikçe verilir anne sütu
onun farkindayim istedikce vermem gerekir ama karni midesi gazdan dolayi sis oluyor bu sefer kendisi ememiuor

insallah bende inanim bian once g3csin isyiyorum artik iyice bunaldim bebegim can cekistikce emesi olup ememeyince kafayi yicek gibi oliyorum ac kalsin tabiki istrmiyorum ama gazdan ememeyince ac birakiyorum galiba cogu zamam sonrada pisman oluuorum daha cok uzuluyorum boyle bir kisir dongunun icine girdim

Merhabalar, benimde 30 günlük erkek bebeğim var. Gaz için mümkün olduğunca yemeklerinizde kimyon kullanın. Ben günde 2şer defa hem rezene çayı hemde hippin stiltea çayını içiyorum. Ayrıca gazı olan bebek daha çok emmek ister. Ben hem mama hemde emziriyorum gazı bazen emerken kendi çıkartıyor bazende çıkmıyor kıvranıyor ama hiç emmeyi bırakmıyor. 1 saat içinde 2-3 kez emzirdiğimi biliyorum. Ne zaman aranmaya başlıyor hemen memeye dayayın. 2 saatin dolmasını beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…