Bebek Beslenmesi emzirme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Aysegullls

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
247
152
Bebeğim 13 haftalık 3 saatte bir besliyorum.1 ay önce sağdığımda toplam 180cc çıkardı ama artık 60cc zor çıkıyor.1 aydır emziriyorum mama huysuz olduğu akşamlar veriyorum.Gece uyanması olmadı hiç yani kilosu falan da normal.Ama nasıl doyduğunu anlayamadım.Emdiği süre 5-10dk ve bazen sadece birinde doyuyor.Ama sağınca onun yediğinin yarısı kadar bile çıkmıyor.Bu arada mama verdiğimde 120-90 arası içiyor.Bu nasıl oluyor?Emzirdikten sonra mama verince kusuyor.Bazen vermeyince de kusuyor.Fazlasını çıkarıyor diyorlar ama sütümün az olduğunu düşünüyorum nasıl fazlasını çıkarıyor olsunki?2 saat sonrasında bile karnı tok oluyor.Örneğin en son 16:00 da yemiş oluyor 17:00 da şekerleme yaptırıp 18:00da kaldırıyorum.emmiyor 1 dk şöyle emip bırakıyor.keyfi de yerinde oluyor bazen ağzının kenarından süt geliyor.ama her gün bir ikilemde kalıyorum çok sıkıntı yaptım bu konuyu.

ayni soruyu bende simdii paylastim. .benimkide 14 haftalik bende her 3 Saate bir 10 dakika emziryorum kendim agzondan cekiorim cunki uyuyakalio fazla verince kusuyor özelikle gazini cikariken..benIm bebegim ynaliz son bir haftadir kaka yapmior bu yuzdende artik endiseleniorum acaba doymuyormu diye..seninkinin kakasi nasil yapiormu. .4cü gunden sonra artik fitil veridm huzursuz degil ama yapmqdigi icin veridm fittili...

ayni soruyu bende simdii paylastim. .benimkide 14 haftalik bende her 3 Saate bir 10 dakika emziryorum kendim agzondan cekiorim cunki uyuyakalio fazla verince kusuyor özelikle gazini cikariken..benIm bebegim ynaliz son bir haftadir kaka yapmior bu yuzdende artik endiseleniorum acaba doymuyormu diye..seninkinin kakasi nasil yapiormu. .4cü gunden sonra artik fitil veridm huzursuz degil ama yapmqdigi icin veridm fittili...
Gece beslenmeye ihtiyaç duyan ve sürekli uyanan bebek doymaz. Benim bebeğim gece kesintisiz uyuyordu ama büyüme atağı geçiriyor.bu yüzden gece uyanmaya başlamıştı.ben de şüphelendim.Artık dikkatinin de çabuk dağıldığı bir dönemde olduğu için emmemezlik de yapabiliyor.Bu yüzden sütümü sağıp vermek zorunda kalıyorum.3-4 günde bir kakasını yapıyor.sizin bebeğiniz gece sık uyanıyor mu?

benimki de iki aylikken uyanmazdi Saat 12de verirdim en son omdan sonra 6da kalkardi Artik 4 de kalkio acaba mamA versemmi diye bndee dusunuom dedigum gibi bnimde kakadan süphleniom doymuo die

benimki de iki aylikken uyanmazdi Saat 12de verirdim en son omdan sonra 6da kalkardi Artik 4 de kalkio acaba mamA versemmi diye bndee dusunuom dedigum gibi bnimde kakadan süphleniom doymuo die
doktorunuza yine bir sorun ne kadar süre kaka yapmaması normal?gece 4 te kalkıyorsa belki de alışkanlıktandır.Çünkü açlıktan kalkan bebek sürekli aynı saatte değil farklı saatlerde kalkar.Gece emzik verin biraz oyalamaya çalışın uykuya döndürmeye çalışın eğer sakinleşmezse açlıktandır.ben benim bebeğimi 6 haftalıkken iki emzirmeden bir emzirmeye düşürdüm hemen iki hafta sonrasında da diğer emzirmeyi de kaldırdım.kesintisiz uyumaya alıştırdığım için eğer uyanırsa diğer olasılıkları eleyince acıktığını anlarım.ama meme az emiyor hele 19:00 beslenmesini hiç yaptıramıyorum biberonu tutup memeye yaklaştırıyorum sonra biberonu çekiyorum öyle emiyor. ama 5 dk.sonrasında 150cc içti biberondan.bu dönem nerdeyse bütün annelerde durum böyle

X