Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Emzirme ve uyku..ne düşünüyosunuz kızlar?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

brcdrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
24
3
36
İstanbul
Kızlar sızın emzırme ve uyku duzenınız nasıl.bugun bıkac yazı okudum da aklıma bsyler takıldı.
1-emerek uyutmak
2-uykudan kalktıgında emzırıp daha sonra uyutmak
Aklıma takılan konu; bebeğe uykuya ancak annesinin memesini emerek dalabileceği mesajını vermek ilerde sorun olabılıyomuş öyle alıştığı için
Benım kızım 3,5 aylık ben uyanınca hemen emzırıyorum.sonra oynuyoruz brz. 1-1,5 saat snra uyuyo.1-2 saatte uyumus olsa 4 saat gıbı bı sure emmemış oluyo.boyle de emme aralıkları uzun oluyo.siz nasıl yapıyosunuz?

normalde uyku-emme ilişkisi kurması olası, ama kurmayabilir de. bence ikisinin de ihtimali %50. o halde tok uyutmak daha mantıklı belki daha uzun uyur. özellikle gece uykularında...

Rahat bir şekilde uykuya dalabildiği sürece bence emerek uyuması sorun değil, ben hep emerken uyuyordu şimdi yaklaşık 6aylık artık keyifine göre bazen emerken uyuyor bazen emdirdikten sonra yatağında uyutuyorum, bence de tok uyuması daha mantıklı tabi.

ben bunu bilmiyordu 64günlük kızım emerken uyuyor tokta olsa vermem lazımki uyusun napacam ben şimdi:))

aynı sorun bnde de var 36 haftalıkken dogum yaptm 27 gunluk simdi emdırmek ıcın zorla uyandırıorm emerkende uyuya kalıo doydugunu anlıyamırm tam olarak ne yapmam lazm

aynı sorun bnde de var 36 haftalıkken dogum yaptm 27 gunluk simdi emdırmek ıcın zorla uyandırıorm emerkende uyuya kalıo doydugunu anlıyamırm tam olarak ne yapmam lazm

uykusunda da emebiliyolar. uyandırmak istersen azıcık dürtükleyebilirsin. ayağına omuzuna hafifçe.

Back