Bebek Beslenmesi Emzirme ve süt dolu göğüsler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Bebeğinizi emzirerek doyururken göğüsleriniz yumuşak mı? Benim ilk bir ay çok şiş ve sertti. Ondan sonra yumuşadı. Şimdi bebeğim 3 aylık, emiyor ama 5 dk emip hep memede uyuyor. Ne edersem edeyim uyandırıp ilk 5 dk daki aktif emzirmeyi yakalıyamıyorum. Doktor daha bir haftalıkken kilo alımını eksik bulup mama takviyesi demişti. Ama ben fazla mama vermemeye çalışıyorum. Günde 1 veya 2 defa. Ama sadece emerek yeterli beslendiğinden endişeliyim. Sanki yumuşak göğüste süt yokmuş gibi geliyor:sm_confused:

Canım ilk ay benimde senin gibi sertti göğüslerim. Sonra yumuşadı.kızım 11,5 aylık şimdi normalde yumuşak ama emerken diğer göğse süt geliyo ve sertleşiyor. Kilo alımı mama takviyesiyle uygun seviyede mi peki?

Evet kilo alımı mama takviyesiyle uygun seviyede ama ben hiç mama vermek istemiyordum

O zaman canım işe diğer topiklerde mesajını gördüm işe başladınmı bilmiyorum ama mamayı bir süre verme. bir de öyle dene. eğer bebeğin huzurlu keyfi yerinde uykusunda da bi değişiklik olmuyorsa doyuyordur. olmadı tekrar mama takviyesi yaparsın. Birde bi yerde duymuştum anne sütünün tahlili yapılıp protein değerine bakılıyormuş..

Göğsüm yumuşak olarak 6 ay sadece anne sütü verdim. Hala emziriyorum. Tosun gibi oğlum:) Her zaman da ayının önündeydi boyu ve kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…