Aslında var prolaktin hormonu sebebiyle olamıyoruz adeti. Yani emziren anneler süt üretebilmek için prolaktin hormonuna ihtiyaç duyuyor bu hormonun da yükselmesi adet olmayı etkiliyorEmzirmekle adet olmamanızın bir alakası yok ben de emziriyorum düzenli oluyorum herkeste farklı oluyor… arkadas yazmıs dr danısıp icin
Aydınlandım suan bu hormon ben de düsük ki ilk günden düzenli oldumAslında var prolaktin hormonu sebebiyle olamıyoruz adeti. Yani emziren anneler süt üretebilmek için prolaktin hormonuna ihtiyaç duyuyor bu hormonun da yükselmesi adet olmayı etkiliyor
Yani vücudunuz dengede tutuyor olabilir ya da başka hormonlar baskılıyor olabilir. Şanslısınız ne güzel. Bu prolaktin başa bela bir hormon ne yazık ki düzeyi önemliAydınlandım suan bu hormon ben de düsük ki ilk günden düzenli oldum
.kızım 18 aylıkken adet görmeye başladım emzirirken bu durum normal doğum kontrol hapı kullanmışsınız ara verince mutlaka adet olacaksınızBebeğim 7 Aylik adet hala hiç olmadim ve bugün eşimle bosaldi mi bosalmadi mi bilemedik ama benden yada ondan bişey çıkmadı bende doğum kontrol hapı attım hemen ilk defa atıyorum işe yarar mı eğer hamilelik olursa engeller mi 21 gün boyunca aticam ama adet olmuyorum 7 aydır hiç fayda eder deyin lütfenadet günleri içerisinde atılıyor diye biliyorum ama olmayınca napicam mecbur atiacm zaten hamile olmadan önceki adet tarihim bu tarihte
Yani fayda eder değil mi eğer eşim tam bilemedi içime yapıp yapmadığını kutu biteseye kdr kullanayım mi fayda etmedi için bebek olmaması icin.kızım 18 aylıkken adet görmeye başladım emzirirken bu durum normal doğum kontrol hapı kullanmışsınız ara verince mutlaka adet olacaksınız
Adet olursun sadece onu demek istedim doğum kontrol amaçlı adetliyken kullanmaya başlamalısın adetli deyilken için içersen 10 gün sonra korumaya başlıyorYani fayda eder değil mi eğer eşim tam bilemedi içime yapıp yapmadığını kutu biteseye kdr kullanayım mi fayda etmedi için bebek olmaması icin
O zmn ben bu paket bitince bir paket daha alayım onuda kullanayım başka kullanmayayim eşim lavoboya gitti geldi duşa girmek için gelmemiş icindeymis sonradan çıktı diyo çünkü yaptıktan sonra bende lavoboya gittim benden de çıkmadı ondanda çıkmadı oda siktirdi ilişki sırasında 15 gündür falan yapmiyoduk bebek olduğu için uyuyp kalıyorduk o yüzden belkide gelir gibi olmuş olabilir bilgisizim bu konularda açık konuştum kusura bakmaAdet olursun sadece onu demek istedim doğum kontrol amaçlı adetliyken kullanmaya başlamalısın adetli deyilken için içersen 10 gün sonra korumaya başlıyor
Emzirirken 18 ay adet olmadım. En son doktorum söktürücü verdi öyle oldum. Olmamanız normal. Ancak doğum kontrol hapı bu şekilde korumaz sanmıyorum. Emzirirken içeceğiniz tek bir doğum kontrol hapı var diye biliyorum. Doktorunuza danışmadan içmeyin.Bebeğim 7 Aylik adet hala hiç olmadim ve bugün eşimle bosaldi mi bosalmadi mi bilemedik ama benden yada ondan bişey çıkmadı bende doğum kontrol hapı attım hemen ilk defa atıyorum işe yarar mı eğer hamilelik olursa engeller mi 21 gün boyunca aticam ama adet olmuyorum 7 aydır hiç fayda eder deyin lütfenadet günleri içerisinde atılıyor diye biliyorum ama olmayınca napicam mecbur atiacm zaten hamile olmadan önceki adet tarihim bu tarihte
Doktor önerdi banaEmzirirken 18 ay adet olmadım. En son doktorum söktürücü verdi öyle oldum. Olmamanız normal. Ancak doğum kontrol hapı bu şekilde korumaz sanmıyorum. Emzirirken içeceğiniz tek bir doğum kontrol hapı var diye biliyorum. Doktorunuza danışmadan içmeyin.
İnstagramda bir kadın doğumcu işe yarayacağını söylemişti ben de şaşırmıştım. Siz kullanmaya devam edin. Doktorun adını bulursam size yazarım. Youtube videolarında vardır belki bakabilirsiniz.Bebeğim 7 Aylik adet hala hiç olmadim ve bugün eşimle bosaldi mi bosalmadi mi bilemedik ama benden yada ondan bişey çıkmadı bende doğum kontrol hapı attım hemen ilk defa atıyorum işe yarar mı eğer hamilelik olursa engeller mi 21 gün boyunca aticam ama adet olmuyorum 7 aydır hiç fayda eder deyin lütfenadet günleri içerisinde atılıyor diye biliyorum ama olmayınca napicam mecbur atiacm zaten hamile olmadan önceki adet tarihim bu tarihte
Çok teşekkür ederimİnstagramda bir kadın doğumcu işe yarayacağını söylemişti ben de şaşırmıştım. Siz kullanmaya devam edin. Doktorun adını bulursam size yazarım. Youtube videolarında vardır belki bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?