emzirme uyku bebekle ilgili sorunlar için!

Karanlik111

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
312
158
arkadaşlar lütfen rica ediyorum herkes çok yanlış bilgi veriyor.kadınlar kulübünü okuyan birçok kişi var.lütfen doktorunuza sorun doktor yoksa aile hekimleri var herkesin çocğu farklı.kulaktan dolma bilgilerle asla hareket etmeyn.mesela arkadaşlar tüm gece uyumasn demiş benm doktorum 4-5 saatte emzir gece dedi ki kendisi prof. ama başka bebeğe başka söyler .mesela gndz 3 saatte emzır dedi ama ben yapamıyorum çünkü bbeeğim bazen istemiyor ez orlayacak halim yok.bazen 2 saat bazen 3 saat canı nasl isterse.robot değil ki bunlar! sınırları doktora sorun sonra bebeğe göre ayarlayın bence.ama lütfen kesin şunu yap asla bunu yapma demesin kimse kimseye.zaten ezmirirken insan kafayı yiyor doydu mu doymadı mı bişi mi oldu diye.iyice insanları işkillendiriyorsunuz.ben o hataya düştüm mesela.bebeğim hep emmek istiyoru doymuyor dediler soluğu dr da aldım ve neoldu biliyor musunz alması gerekn kilonun 2 katını almış! millete baksam dinlesem mama filan verecektim yok yere! bide bunalıma girip sütümü azaltacaktım. o yüzden lütfen ama lütfen doktora danışın aklınıza takılanları!

merhaba, canım bazı doktorlar bu tarz soruları gereksiz bulup cevap vermesede haklı olduğun yanlar var. benim oğlum hala gece emer 8 aylık. uyku düzeni olup emmeli bırakması gerek biliyorum fakat gündüz cok az emiyor ve ek gıda istemiyor. gece bıraksam bu kez zayıflamaya başlayacak bende emziriyorum. gece yanınızda yatmasın deniliyor bazen onu o kadar özlüyom ki birlikte yatıyoruz. bazen annelerde onlarla yatmak isteyebilir ne var bunda. her bebeğin gelişimi farklıdır bunu asla unutmamak gerekir. saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…