Bebek İkinci El Emzirme ürünleri göğüs pompası, göğüs pedi...

maricik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
901
20

Philips avent marka SCF332/01 model pompayı resimlerde görüleceği üzere 2014 yılında aldık.Oğlum emmeyi bırakmak üzere olduğu için almıştık,çok fazla kullanamadık. Bütün parçaları tamdır, çalışmasında problem yoktur, kullanım kitapçıkları ve içinden cikan 2 poşet göğüs pedi ürünle birlikte verilecektir. Bir tanede biberon başlığı vardır 1 numara.
Son fotografta görüldüğü üzere silikon bölümde zamana bağlı bir sararma vardır, icerisinden çıkan biberon hiç kullanılmamiştır. İnternetteki fiyatlarını araştırabilirsiniz. Benim istediğim fiyat 245 lira.

Lansinoh göğüs ucu çıkarıcı pompa. Hıç kullanmadım lazım olur diye almıştım. Yedek ucu mevcut. Eşyaların arasında kaldığı için kutusu biraz yıpranmıştır. Fiyat 20 lira.
Lansinoh ultra ince 60 adet göğüs pedi. Fazla stok yapınca elimde son 1 adet açılmadık paket kaldı. Fiyatı 20 lira

Mune yanlışlıkla takas yazmışım rica etsem basligi satiyorum seklinde düzeltebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…