Emzirme ssonrasi sarkan gogusler

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
Selam hanimlar.bebegim 16aylik 13aylik oldugunda saglik sorunlarimdan dolayi emzirmeyi kesdim.goguslerden sut cekilince farkettim bunu.goguslerim coksarkik durumda ne yaapsam azda olsa toparlanir.cildim zaten sarkmaya meyilli bir cild birde bu cikti sutyensiz cok kotu aynada bile bakamiyorum kendime bana bir onerinizz varmi

Benim kızım da göğüslerimi emip bosalttığında sarkardı. Ben de sarktı göğüslerim diye çok üzülürdüm.Tamamen sütten kestikten sonra o sarkma devam etti. Annem teyzemler falan toparlayacak merak etme dediler. İnanmadım ancak sütle dolduğunda toparlanıyor demiştim. Vucut süt üretmeyi bıraktıktan bi müddet sonra eski moduna girdi göğüslerim. Yani canım bi operasyon kararı almadan önce kendine zaman tanı. Bi bekle bakalım ...

Bu tip durumlar için kremler var.
Tavsiyem eczaneden bu tarz bir ürün araştır veya internetten.
Tabii internet alışverişini bu kremler açısından tavsiye etmiyorum, merdiven altı çok ürün var.
O yüzden eczaneden destek al ama üzülme toparlar.
Daha yeni emzirmeyi bıraktın sonuçta, zaman vermelisin kendine ve vücuduna.

kendınıze zaman verın
bunun ıcın egzersız ve krem uygulayın
duzelecektır ama eskısı gıbı olmasıda mumkun degıl

Krem sarkmış bir göğüsa nasıl etki edebilir ki ben inanmıyorum bu tarz ürünlere

Krem sarkmış bir göğüsa nasıl etki edebilir ki ben inanmıyorum bu tarz ürünlere
Ben kullandım memnun kaldım. Ama artık piyasada bulamıyorum malesef. Mustela nında aynı tarz bir kremi var onu da denedim ama bir fayda etmedi. Bosuna para vermiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…