öncelikle geçmiş olsun ben 3,5 ay çektim ve benim ıkı gogsumdede deri koptu resmen gogus ucları sunnet edılmıs gıbı acıktı yanı alttakı ıslak derı gozukuyodu tırnağınızıın yarısı kadar denemedığım ılac kalmadı sogan suyundan zeytınyağına kestane balından doktor ve ebelerın verdığı kremlere kadar hıcbırı ıse yaramadı.Aslında vereceğım tarıfı ılk zamanlar soylemıslerdı ve ben ınanıp yapmamıstım bu kadar kremler ıse yaramazken bumu yarayacak dıye ama bır hafta içinde derı yavas yavas kapandı. bu zaman kadar yazmadım belkı tesaduftur dıye ama kıme verdıysem ıse yaradı
Tarif ;1 lt süte 2 adet limonu kabuklarıyla beraber para para doğrayıp ıyıce kaynatın çokelek gıbı olcak kaynadıktan sonra bır gece ayazda bekletın sonra lımonlarını atıp suyuyla bırlıkte kavonazlayıp dolaba koyabılırsınız gunde 5-6 kasık yersenız 2. gun farkı goreceksınız .fenbılgısı öğrt. bır arkadasım doğal antıbıyotık oldugunu soledı umarım sızdede işe yarr.
Bu arada kızım 1 yasında ve gecenlerde gogsumu ısrıp yardı ben tekrar yapıp yedım 2. gun gercekten kapandı.