Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 12 gündür sezeryan doğum yaptım ama bebeğim meme tutmuyor meme ucum da yok nasıl çıkartılır herşeyi denedim bebeğim tutmuyor uçuda çıkacağı yok
Gidin bence. Herkesin emzirme öyküsü çok farklı. Herkes bir şey tarif eder daha da kafanız karışır. Ama profesyonel destek alırsanız daha iyi yönlendirir elbette uzman gözlemleyerek.
Merhaba ben 12 gündür sezeryan doğum yaptım ama bebeğim meme tutmuyor meme ucum da yok nasıl çıkartılır herşeyi denedim bebeğim tutmuyor uçuda çıkacağı yok
Şırınga yöntemini denedin mi ?
Benim de yoktu hic dumduzdu..
Sol gogsumu tecrubesizlikle zorla elimle asıla asıla aldirmistim..yada pompayla sağım yaparken az bisi cikiyordu ole veriyordum bebeye..
Sağ gogsu hic almak istemedi sola alistigi icin.. sağ gogsumu siringa yontemiyle cikarip veriyodum.. suan sağ pek cikik degil ama elimle destekleyip verdigim de emebiliyor.