- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Sağdıgın süt ile bebeğin emdiği süt arasında baya fark oluyor damla hakkında iyi yorumlar görmüştüm ama ben bilmiyorum bulgur pilavı ve dere otu bende baya süt yapıyordu istersen ye dene bol su unutma ilk başlarda zaten gak.meme guk meme oluyor ben şimdi zorla veriyorum 7 buçuk aylık olldu arkadaşımın bbeegide memeden ayrılmaz resmen meme ile aşk yaşıyorHayırlı günler herkese
36 haftalık doğan prematüre bi bebeğim var . Şuan bir aylık oldu. Doktor ilk ay mama takviyeside yapacaksın demişti. Aynı zamanda sütümü de sağıp verdim. Emmeye gücü yoktu.ve tekrar mama almadım. Şuan emme süresi daha uzun. Yalnız şöyle bi durum var . Ben sütümü sağıp verirken 3 haftalıkken 90 cc lerde çıkıyodu. Artanı buzluğa atyordum. Şimdi 3 saatte bir sağım yapsam 60 ı bulmadığı bile oluyor. Birde aralarda emiyor ve saatte bir acıkıyor bazen. Acaba bebeğimi doyuramıyor muyum, sütüm yetmiyor mu diye endişeleniyorum. Birde süt artırıcı damla hakkında bilgisi deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim. Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Teşekkür ederimSağdıgın süt ile bebeğin emdiği süt arasında baya fark oluyor damla hakkında iyi yorumlar görmüştüm ama ben bilmiyorum bulgur pilavı ve dere otu bende baya süt yapıyordu istersen ye dene bol su unutma ilk başlarda zaten gak.meme guk meme oluyor ben şimdi zorla veriyorum 7 buçuk aylık olldu arkadaşımın bbeegide memeden ayrılmaz resmen meme ile aşk yaşıyor
Çok teşekkürlerBebeginizin sık emmesi sadece aciktigini gostermez. Bebekler her turlu stresini emmerek bastirmak ister. Usur emer, terler emer, korkar emer, cani yanar emer, gazı olur emer. Cisli bez sayisi normalse doyuyordur. Hamur isi, seker ve tuzu abartmayin, dereotu bol tuketin, maydanoz, nane, adacayi sutu azaltir bunlari tuketmeyin sutunuz artar insallah.
Mutlaka gece emzirin.Ben de sütüm yok diye cok uzuluyordum.Nasil ki gece devamli israrla emzirdim,sutum cok guzel cogaldi.Ayrica sutunuze guvenin.Psikoloji kismi da cok onemli.Bulgur da acayip etkilidir.Sağimda cikan sute aldanmayin.Memede cok daha fazlasi var.Hayırlı günler herkese
36 haftalık doğan prematüre bi bebeğim var . Şuan bir aylık oldu. Doktor ilk ay mama takviyeside yapacaksın demişti. Aynı zamanda sütümü de sağıp verdim. Emmeye gücü yoktu.ve tekrar mama almadım. Şuan emme süresi daha uzun. Yalnız şöyle bi durum var . Ben sütümü sağıp verirken 3 haftalıkken 90 cc lerde çıkıyodu. Artanı buzluğa atyordum. Şimdi 3 saatte bir sağım yapsam 60 ı bulmadığı bile oluyor. Birde aralarda emiyor ve saatte bir acıkıyor bazen. Acaba bebeğimi doyuramıyor muyum, sütüm yetmiyor mu diye endişeleniyorum. Birde süt artırıcı damla hakkında bilgisi deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim. Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Boşuna endişe yapmayın eğer bez sayısı günlük normalde doyuyordur bu süreçte stres den uzak olmaya çalışın biraz zor evet ama uykunuz dikkat edin bide tabiki suHayırlı günler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?