• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme Sonrasi Göğüs Uçlari Ve Göğüsler

ahbuben

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
153
0
296
45
İstanbul
Emzirme sonrası göğüs uçlarım büyüdü yani çıkık duruyor, önceden huni gibiydi, sadece uyarıldığımda hafif çıkıyordu, şimdiyse hep çıkık. Göğüslerim de çok yumuşadı hafif sarktı, eskisi gibi değiller. Aynada baktığımda hoş olmayan bir çift göğüs görmek çok üzüyor beni. Acaba göğüsler ve uçları eskiye dönüyormu?Emzirmeyi kestikten sonra 1-2 yıl içinde özellikle uçları eskiye döner mi?Aranızda bilen tecrübe edinen var mı?

Şahsen senin durumun bende iyi gözüküyor çünkü benim velet sadece soldan emdiği için sol yanım sarktı sağ tarafım kalktıkafamçokkarıştı

Şahsen senin durumun bende iyi gözüküyor çünkü benim velet sadece soldan emdiği için sol yanım sarktı sağ tarafım kalktıkafamçokkarıştı

ya oooo aynı durum bendede söz konusu benim ki de sadece sağdan emiyor, sol göğsüm minicik kaldı sağ ise sarktı :1shok: acaba eski haline gelirmi

valla benimde normalde sağ göğsüm biraz daha büyüktü. sizinde dediğiniz gibi kızım 2 ay önce sol tarafı emmeyi bıraktı hala sağdan devam ve sağ taraf iyicene sarktı. gerçi benim normalde büyükler. düşünün şimdiki halimi nefter ediyorum valla. küçülttürücem bi zayıflasam kışa kadart keşke

Süt salgısı azalınca , yani emzirmeyi kestiğinizde tabiiki salgı bezlerinde ve süngersi dokuda bir toparlanma olacaktır.
Ama asıl emzirmenin anne için faydalarını da düşünün derim. Bağışıklık sistemini destekleyerek kanser olma olasılığını bile ortadan kaldıran süt salgısı ve emzirme, kilo almayı da önlüyormuş.

Ben bir doğurayımda varsın sarksın,hatta biri anya ya biri konyaya baksın razıyım estetik cerrahisi diye birşey var nasılsa tamir ettiririz yeterki hayırlısıyla bir kuzum olsun sevdiğimden...

Emzirme sonrası göğüs uçlarım büyüdü yani çıkık duruyor, önceden huni gibiydi, sadece uyarıldığımda hafif çıkıyordu, şimdiyse hep çıkık. Göğüslerim de çok yumuşadı hafif sarktı, eskisi gibi değiller. Aynada baktığımda hoş olmayan bir çift göğüs görmek çok üzüyor beni. Acaba göğüsler ve uçları eskiye dönüyormu?Emzirmeyi kestikten sonra 1-2 yıl içinde özellikle uçları eskiye döner mi?Aranızda bilen tecrübe edinen var mı?

ben de emziriyorum ama benimde göğüs uçlarım uyarılınca çok hassaslaşıyor ve geriliyor acı duyuyorum nerdeyse..nedenini anlamıyorum

Back