- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.432
-
- Konu Sahibi freudyenpsk
Ne ile bağladiniz?Memelerini bağla üç güne geçecektir ben on gün oldum ağrıdan sistikce şişti mecbur bir iki kere birazcık sagdim ağrıdan ölecek gibiydim bagladiktan sonra çekilmeye başladı kayb oldu.
Evet çok zor, kızım ağladıkça benden süt akıyor. Aktıkça şişlik oluyor. Gerçekten çok zor bir süreçBende böyle olmuştum mastit oldum ilaç kullandım mecbur sütüm daha sonra yavaş yavaş gitti . Kademeli bırakmıştım ben ama yine de mastit olmuştum çok zordu bebek emmek istiyor anne veremiyor her iki taraf içinde sorun . Allah size yardımcı olsun
Doktorum demişti bana bağlamami uzun bı şalla bağladım önden arkaya arkadnda öne getirdim sikca bağladım iki gün sona cekilmeye başladı kayb oldu çok şisdi resmen patlayacak gibiydi ben hiç gitmeyecek sandım hemde hamileydim ilac falan kullanamazdim.Ne ile bağladiniz?
Ben bağlasam herhalde patlar diye korkuyorum. Sütyen bile giyemedim dahaDoktorum demişti bana bağlamami uzun bı şalla bağladım önden arkaya arkadnda öne getirdim sikca bağladım iki gün sona cekilmeye başladı kayb oldu çok şisdi resmen patlayacak gibiydi ben hiç gitmeyecek sandım hemde hamileydim ilac falan kullanamazdim.
Benimkide öyleydi hatda elimi vuramiyodum taş gibi aynen bağlasan çekilecek başka tür gitmiyo ben kaç gün birazcık sagdim rahatlasın diye faydasız sagilmiyoduda hiç gitmeyecek düşündüm ama gitdi gerçektenBen bağlasam herhalde patlar diye korkuyorum. Sütyen bile giyemedim daha
Peki küçülme oldu mu? Benim emzirirken büyümüştü şimdi iyice balona döndü psikolojim çok bozulduBenimkide öyleydi hatda elimi vuramiyodum taş gibi aynen bağlasan çekilecek başka tür gitmiyo ben kaç gün birazcık sagdim rahatlasın diye faydasız sagilmiyoduda hiç gitmeyecek düşündüm ama gitdi gerçekten
Valla ağrı zor ama ben 3 gündür ilk defa deliksiz uyuyorum. Kızım gece 3 4 kere uyanirdi en azYa bu memede ağrı olayı cidden korkunç bende oğlumu memeden kestiğimde napacagimi şimdiden kara kara düşünüyorum
Evet kuculecek.oncekine dönecekPeki küçülme oldu mu? Benim emzirirken büyümüştü şimdi iyice balona döndü psikolojim çok bozuldu
İlk gün 8 saatte bir sağım yaptım ama tamamen bosaltmadim. Sonraki gün 12 saatte bir yaptım. 3.gun yapmadım. Çünkü duşta kendinden epeyce aktı. Uyarıp süt uretilsin istemedim. Hayır danışmadimdüzenli sağım yaparak sağım aralarını yavaş yavaş açarak bitirmelisiniz. Bu şekilde mastit olursunuz. Meme yapınız bozulur. Doktora danıştınız mı bırakırken?