• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi emzirme konusunda yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nurfet

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
99
0
16
İzmir
Bebegin iki aya girecek.geceleri iki saatte bir uyaniyor aglior ben aciktigini dusunup emziriyorum.fakat arkadasimin da ayni buyuklukte bi bebegi var onun geceleri 4 5 saat uyanmadan uyuduğu nu soyluyor benim bebegim neden boyle acaba

cnm her çock farklı bazı bebekler hiç uyumazlar yine seninki iki saatte bir uyanıp yemeğini yiyo yani çocuktan çocuğa farkediyo

cnm her çock farklı bazı bebekler hiç uyumazlar yine seninki iki saatte bir uyanıp yemeğini yiyo yani çocuktan çocuğa farkediyo

Ise baslayinca zorlanirsin diyorlar bebegik acaba doynuo mu ki diye dusunurken gece iyice doyurdum gazini cikardim bi uyuttum 3.5saat uyudu cok sevindim rahat uyumasina

Üçüncü ayına kadar emzirme arası uzar şu an daha çok küçük annesi acıkıyor ne yapsın:) benim bebeğim de öyleydi şimdi üçüncü ayımız bitti 7 saat uyuduğu oluyor :)

benım de 25 günlük bir bebeğim var ben de gece 6 saat delıksız uyuyoır dıye sevınmıstım ama emmesı gerektıgını uyandırılmasının sart oldugunu 1 hafta once öğrendım... şimdi zorla uyandırıyorum gecelerı:))
:1:

Arkadaşlar merhaba benim bir sıkıntım var yardımınıza ihtiyacım var bebeğim 2 aylık ve sürekli emiyor anne sütüyle uykuları çok az yarım saat yada değil bazen mama veriyorum mama verdiğim zaman en az 2 saat uyuyor fakat anne sütüyle yarım saatte bir uyanıyor ve 1 saatte birde emziriyorum gögüslerimde süt kalmadı çok yumuşak ve çok yoruldum artık mamada vermek istemiyorum ama doymadığı için ve gazı olduğu için saatte bir emiyor cvplarınızı bekliyorum yardım...

Arkadaşlar merhaba benim bir sıkıntım var yardımınıza ihtiyacım var bebeğim 2 aylık ve sürekli emiyor anne sütüyle uykuları çok az yarım saat yada değil bazen mama veriyorum mama verdiğim zaman en az 2 saat uyuyor fakat anne sütüyle yarım saatte bir uyanıyor ve 1 saatte birde emziriyorum gögüslerimde süt kalmadı çok yumuşak ve çok yoruldum artık mamada vermek istemiyorum ama doymadığı için ve gazı olduğu için saatte bir emiyor cvplarınızı bekliyorum yardım...

bence sut arttırıcı caylardan ıc..
ama bebegını sütten kesıp mamaya alıştırma derım..
benım kızım mememden dusmezdı..
memem ağzında uyurdu,dakka bası uyanır emerdı..
sımdı 10 aylık oldu..
bebegın büyüdükçe sutu daha ıyı çekmeye baslar..
daha uzun emsede,daha cok tok durur..
ama yınede bebekler sık sık emer yani..
sutun varken bı yandan mamaya alıştırma derım..
sutunun yetıp yetmedıgını doktorun bebegının kılosuna gore degerlendırıp söyler..
bebekler sureklı acıkınca bu sutun yetmedıgı anlamına gelmezkı..

Back