kızlar çok teşekkür ederim hepinizeBirsürü bilgim oldu sayenizde.Birkaç gundur giremiyorum cunki bebeğim ishal olmuş.Gunde 10kereden fazla su şeklinde kakası vardı.Gunlerdir ağrıdan ağlıyor yavrum.Ama bugun biraz daha iyi.hala ishal ama miktarı azaldı sanki.emzirmeye gelince bir göğsü 10-15 diğerini de 10-15 dk uyguluyorum şimdi.Daha duzene girdi sanırım.sütümünde sanki miktarı arttı.ama tek sorunum çok sık acıkıyor.bazen yarım saatte bir emzirdiğim oluyor.Birde gunlerdir ağrısından surekli beni emerek uyanıyor.rezene çayıda aldım.Şimdilik gunde 1 fincan içiriyorum.Bebeğim ishal olduğundan ne olur ne olmaz die fazla içmiyorum...gelişmelerden haber veririm yine size canlarım.
cnm o seni emzik gibi kullanıyor haberin olsun bi alışırsa öle hep memende uyumak ister bence emzik ver ağzına en azından uyurken onu emerek uyur sende bebekte rahat eder ishaline gelince su içirebilirsin cnm çünkü ihtiyacı oluyo yeni doğan bebek hemen acıkır cnm yarım saat normal bence dakika tutma ne kadar emmek isterse o kadr emsin doysun 10 15 yeter diyip memenden ayırma sen o doyunca bırakır zaten kolay gelsin cnm
canım benim bebişim 2, 700 doğdu, hastaneden çıkarken 2.600 dü... ben hiç dert etmedim.. bol bol emzirdim..uyusa bile uyandırıyodum zorla... emerken uyuduysa doymuştur.. doktorum ilk emzirdiğin zaman verdiğin göğsünü, ikinci kez de ver demişti..aynı göğsü... ben öyle yapıyodum... oğlum şu an 4,5 aylık ve kilosu da gayet iyi.. bu arada ne kadar çok stres yaparsan, sütün o kadar azalır... kendine, sütüne ve bebeğine güven, sıkma canını guclubacismile