emzirme konusunda yardım:(((

cnm o seni emzik gibi kullanıyor haberin olsun bi alışırsa öle hep memende uyumak ister bence emzik ver ağzına en azından uyurken onu emerek uyur sende bebekte rahat eder ishaline gelince su içirebilirsin cnm çünkü ihtiyacı oluyo yeni doğan bebek hemen acıkır cnm yarım saat normal bence dakika tutma ne kadar emmek isterse o kadr emsin doysun 10 15 yeter diyip memenden ayırma sen o doyunca bırakır zaten kolay gelsin cnm

canım benim bebişim 2, 700 doğdu, hastaneden çıkarken 2.600 dü... ben hiç dert etmedim.. bol bol emzirdim..uyusa bile uyandırıyodum zorla... emerken uyuduysa doymuştur.. doktorum ilk emzirdiğin zaman verdiğin göğsünü, ikinci kez de ver demişti..aynı göğsü... ben öyle yapıyodum... oğlum şu an 4,5 aylık ve kilosu da gayet iyi.. bu arada ne kadar çok stres yaparsan, sütün o kadar azalır... kendine, sütüne ve bebeğine güven, sıkma canını guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…