• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme ile ilgili.

hepsade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
323
41
98
32
Arkadaşlar 7 aylık bebeğim var. Kızımı emziriyorum. Bi sorunum var aslında sorun mu bilmiyorum. Doğum yaptığım günden bu yana ğöğüs pedi kullanıyorum. Kızımı bi gögsümden emzirirken diğerinde sürekli süt akıyo. Gece bi gögsümü emmese yatak göl oluyo dışarı çıksam üstüm göl oluyo . bi arkadaşımın aynı şekilde oluyomuş sebebi gögüs ucundaki deliklerin geniş olmasıymış böyle bişey yaşayanınız var mı ? Yıkanabilir gögüs pedi varmış kullanan arkadaşmız var mı aramızda ?

merhaba benimde aynı sorunum vardı göğüs kalkanı aldım.akınca bi kaba koyup buzdolabında biriktirip günün sonunda buzluğa attım ihtiyaç olunca kullanırım diye

merhaba benimde aynı sorunum vardı göğüs kalkanı aldım.akınca bi kaba koyup buzdolabında biriktirip günün sonunda buzluğa attım ihtiyaç olunca kullanırım diye
merhaba meleksamet peki göğüs kalkanını kullandınmı ve memnun kaldın mı birde hangi marka yazarsan sevinirim

Back