Emzirme hakkında

Benimki çok hızlı çekiyor ama bogaza kaçacak diye korkuyorum

Ortalama 30 dk diye düşünüyorum. Biberondaki 0+ az çekimlide 150 ml yi ağır ağır 30 dk da içiyor.

valla benimki doğduğundan beri 10 dakika emiyor en fazla 12-13.. kaç cc içtiğini kimse bilemez

Merhaba arkadaşlar 3 aylık bebeğimiz var 100 cc sütü ne kadar sürede emiyor bebekleriniz
Emziren Nerden bilsin ki. Sürekli emzir her istediğinde gak dese ağzına meme var. Bu ara 3. Ay yani zaten red olur memede . Sen onu hoş edecek pozisyonda ver. Bide uykudan yeni uyandığı zaman beslenme icin en uygun saat

Kilo almadığı için sağdım 40-50 cc sütüm çıkıyor 3 saattr bir 100ml tamamladık mama ile 1 haftada 220 gram aldı arkadaşlar

Kilo almadığı için sağdım 40-50 cc sütüm çıkıyor 3 saattr bir 100ml tamamladık mama ile 1 haftada 220 gram aldı arkadaşlar
Memeden çıkan süt makinanın cekebildigi süt miktarını gösteriyor. Sağıma alışkın olmayan memeden öyle sarıl sarıl süt gelmez. Bebek daha fazlasını emer emdikçe artar ve süt iner . Memelere depo değil fabrikadir üretir eğer talep varsa gelir. Bebeğiniz kaç aylık veya günlük. Her annenin sütü vardır. Bebeğinizi bol bol emzirin ilk 3 ay gogsunuzde yaşayacak kabullenin. Emip uyumuyor ağlıyor hep meme istiyor diye düşünmeyin her bebek böyledir . Bebeğinizin Doğru pozisyonda ve memeyi doğru kavradığından emin olun. Dudakları dışa dönük ve siyah yeri mümkün olduğunca ağzına almalı. Madem kilo almadı ilk yapmanız gereken bir emzirme danışmanından görüş almanız . Mamaya vereceğiniz parayı emzirme danışmanına daha az vererek en iyi yatırımı yapmış olursunuz. Eğer takviye başladıysanızda mamayı biberonla vermeyin. Kaşık biberonlar var onunla verirseniz red yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…