Çocuk Hastalıkları emzirme düzeni

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

adrenalin1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
66
1
86
İstanbul
52 günlük erkek bebeğim var.Bazen uykusu oldukça düzenli oluyor 3 saat arayla besleni uyuyor ancak bazı günler memeden ayırmak mümkün değil en fazla 15 dk.uyuyup uyanır uyanmaz tekrar emmek istiyor.Acaba sütüm bazen az geliyorda doymuyormu yoksa sadece memede uyumayı sevdiği için mi böyle yapıyor ayırd edemiyorum.Sizlerin bebekleri kaç saatte bir besleniyor ve kaç dakika emiyor?

Allah bağışlasın
güzelim bnm oğlumda aynen öyleydi yani 40 günlük olana kdr gözünün içine bakardım uyusun diye
fakat daha sonra düzene girdi 2 aylıkken 2 saat arayla emmeye başladı bide emzik kullanmayan bebekler bazen anne memesini yalancı meme gibi emermiş emzik kullanıymu bizimki ilk önce reddetmişti ama sonra babası pekmeze soka soka alıştırdı
herşey düzene girer merak etme ve bence hiç usanmadan bebeğini emzirmeni tavsiye ederim

canım ilk zamanlar benim oğlumda öyleydi ama zamanla düzeldi bebekler yalnızca acıktığında deil kendilerini yalnız hiddettiğinde korktuğunda yada annesine ihtiyacı olduğu zamanda emmek isteyebilir unutma

Emzırmek dÜnyanın en ulvı gÖrevı bızım ıÇın benm bebeĞım 3 aylıkken emmeyı reddettı ben usanmadan yılmadan emzırdım bazen aĞlama krızlerıne gırdım emmıyo dıye ama en sonunda dÜzeldı Şımdı Çookk mutluyum o gÜnlere bır daha gerı dÖnmek ıstemem ılk zmnlar hep memede dıye aĞlardım allah bana ceza verdı dıye ÜzÜlÜyodum Şımdı Çok ŞÜkÜr rabbıme onun ıÇın emıyo dıye hayıflanmayın noluuurrrrr

Aslında emzirmeden yana problemim yok tek sorunum doyup doymadığını anlayamamak.Aslında doymayan bebek sürekli ağlar bizimki açmış gibi ağlamıyor huysuzluk ağlaması gibi geliyor bana,meme verincede emmek yerine ağzında tutup kucağımda uyuyor memeden çekince uyanıyor sıpacık.Emzik bir türlü veremedim çalışmaya başlayınca ne yapıcam şimdiden kara kara düşünüyor.Cevaplarınız içinde çook teşekkürler

seninde söyledğn gibi yalancı emzik olarak kullanıyo memeyi bence emzik vermelisin ya da alışacak çalışmaya başlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…