Bebek Beslenmesi emzirme dönemindeyim ve çok tatlı yiyorum yardımmm:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zonox

Let it Rain
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.806
696
698
emzirme dönemindeyim ve çok tatlı yiyorum:(:26: hamilelikte 10 kg aldım doğumda 2 kg gitti ve normal doğum yaptım. şimdi sütüm az diye bol sıvı alıyorum ve yanı sıra kontrol edilemez bir tatlı ihtiyacım var. bu gidişle 100 kg olcam. bu tatlı isteği ne zaman ortadan kalkar kızlar. ve nasıl kontrol altına alabilirim:59::50:

emzirme dönemindeyim ve çok tatlı yiyorum:(:26: hamilelikte 10 kg aldım doğumda 2 kg gitti ve normal doğum yaptım. şimdi sütüm az diye bol sıvı alıyorum ve yanı sıra kontrol edilemez bir tatlı ihtiyacım var. bu gidişle 100 kg olcam. bu tatlı isteği ne zaman ortadan kalkar kızlar. ve nasıl kontrol altına alabilirim:59::50:

tatlı isteği hiç bir zaman ortadan kalkmıyor.benim tatlı krizlerim devam ediyor.emzirdiğim için kilo almıyorum ama hamileleikte aldığım kiloları da veremiyorum.kendi kendini kontrol edeceksin.alternatif tatlılar tüketeceksin kayısı vs..

OFF AYNEN YAAA.. kaç gündür kendimi bi şekilde frenledimama gece 12 de kociş tatlı kedir yiyelim dediğinde yok yemeyelim dedim. ama ben yerim getir sen dedi ve o şerbetli tatlıdan tam 3 dilim yedimmmm :5: özellikle başlayınca durduramıyorum kendimiii...

kızlar, dün un helvası yedim 1 tabak, tahin helvası yedim 2 3 dilim, komposto, bisküvi, akşamda 1 dilim pasta. doğuma girerken 63 kiloydum çıktığımda 61, 24 gün oldu doğum yapalı ben 63 kilo oldum. 53 kilo ile hamile kalmıştım:26: acaba hangi tatlılar tatlı krizimizi keser ve kilo yapmaz:52:

süt nasıl canım ondan haber ver foşur foşursa dert etme gider o kilolar
sen bence şimdi sadece bebeğini düşün daha 3 haftalık niye kiloyu deert ediyorsunki
önce bebiş bi kendini toparlasın emsin dyasıya sonra zaten kiloları verirsin

yada sütlü tatlı tüketmeye çalış en hafifi onlar
annem bana sürekli sütlaç yapardı yeni doğum yaptığımda:61:

yaaa bende sızın gıbııym durduramıyorum kendımı ben yemek yer yemez tatlı krizim tutar ılla yıyıcem yanı care yok 3 aylık bebişimde var ama kılo vermek ıstıyorum nasıl vercem bu aç gözlülükle bılemıyorummmmm:37:

Canınız tatlı isteyince tarçınlı süt için. Ben hala öyleyim özellikle emzirdikten sonra deli gibi tatlı istiyorum ama tutuyorum kendimi

Son düzenleme:
Canınız tatlı isteyince tarçınlı su için. Ben hala öyleyim özellikle emzirdikten sonra deli gibi tatlı istiyorum ama tutuyorum kendimi

harıkasın bıara duymuştum bunu...sıcak suyla ıçılıyo sanırım denıycem bunu işe yarıyosa kesın....

Back