• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirme döneminde sivilce tedavisi :(

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
selam hanımlar 4 aylık oğlum var hamilelikten bu yana yüzüm çok kötü oldu.özellikle doğum sonrası yüzüm ve boynum kırmızı sivilce içinde.cildiyeye gittim bana cleocin t losyon ve eryacne jel verdi kullanmam için bunlar zararsızmış kullanıyorum ama fayda etmedi baska bi doktorda benzamycin verdi bikaç kez kullandım ama tereddütte kaldım o doktora güvenemedim bu krem bebeğime zarar verir diye.benimle aynı durumda olup kurtulan varmı?diyceksiniz belki bebeğin daha önemli sabret diye ama psikolojim çok bozuldu sürekli aynada yüzüme bakıyorum.yolda sanki herkes yüzüme bakıyo gibi geliyo dışarı bile çıkmak istemiyorum artık.lütfen beni anlayın ne yapmalıyım benimle aynı durumda olup kurtulan varmı emzirdiğim için her ilacıda kullanamıyorum çok mutsuzum :14:

Aynı şekilde 3,5 aylık kızım var. Sivilce tedavisi için bu ilacıverdi dr banada. Güvenli olduğunu söyledi ancak ilacın prospektüsünde süt veren ve hamileler için kullanmamalı uyarısı var. Diğer verdiği sabun ve eczanenin hazırladığı losyonu kullanıyorum şimdilik.

Evet recetede oyle yaziyo ama arastirdigim kadariyla icerigindeki antibiyotik zararsizmis.rica etsem kullandigin sabun ve eczacinin hazirladigi losyonun adini soylermisin ayrica sivilcelerin ne durumda bende bi duzelme yok henuz hergun yeni bi sivilcem cikiyo :(

Back