Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nbebeğine sadece anne sütü veriyorsan ve adet olmadıysan korunmaya gerek yok bana doktorum söyledi çünkü prolaktin hormonu yumurtlamanı önlüyor fakat bu iki şarttan biri dahi bozulsa örneğin bebeğin anne sütüyle doymayıp ağlarsa mamaya başlarsan veya ek gıdaya geçersen vs bu korunma bozuluyor canım bir de gün içerisinde emzirme saatin toplam1 buçuk saati buluyorsa korunmana gerek yok demektir bu daha garanti bi yöntenm ama tabi yine adet görmemen gerekiyor
emzirme döneminde korunmadan ilişki yaşansa hamile kalınır mı?ne zaman korunmaya başladınız?bunlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.
bende senın durumundayım canım...bi kere korunmadan oldu.sadece anne sütü veriyorum ve 40. gündü.inşallah bişey olmaz. henüz adet olmadım ama yine de korunmak lazım heralde.bi risk var az da olsa bunu anlıyorum söylenenlerden.gebelik testi yapayım mı?ayy bişey olur mu acaba?tedirgin oldum şimdi.
siz bir kez diyorsunuz ben 3aylık oğlum var eşim korunmuyor dışrı boşalıyor laf anlatamıyorum bende korunamıyorum hap var mı süte geçmeyen hiç bilmiyorum ah kızlar ahhhhhhh hamile kalırsam yandım allah korusun adet düzenim kaldığı yerden devam ediyor her ay oluyorum hamile kalmamda her an mümkün birde sezeryan oldum emzirerek hamile kalmak mümkün halamın gelini öyle kaldı valla güvenmeyin ben yanıyom bu dertten su ver leylam yanıyorum oldum yavvvvvvv