Emzirme döneminde kortizon :(

Peki şu an hissizlik gibi bir sıkıntınız var mı? Felç durumu fena çünkü, yüzümün yarısını komple kullanamıyordum ben özellikle su içmek falan zor geliyordu:)
Sizde su an hissizlik şikayeti yoksa felç durumunuz geçmiş yüzdeki sinirlerde kalıcı hasar kalmış olabilir.
Yine de nöroloğa görünün ama bebişin emzirmesi bitince. Çünkü ben hatırlıyorum kortizonlu ilaç kullanırken 5 kilo almıştım. Hayatımda çıktığım en yüksek kiloydu. Etkili bir ilaç, ben bebeğe zarar vermez olayına katılmıyorum hormon sonucta alınan

benimki felç mi bilmiyorum aslında. ama kesinlikle sinirlerle alakalı çünkü sol kulağım hiç duymuyor. yüzümde de hasar kalmış olabilir. hissizlik yok çok şükür ama hareketler yavaş ve daha bir cansız sanki. dudağımın solu, sol gözüm, hatta sol kaşım bile daha bi garip. yakından çektiğim videolarda göz kapağımın hareketlerinde bariz belli oluyor. ama işte garip olan aynada farkedemiyorum. ya gözümde alıştı o yüzden ya da görmede de bi bozukluk var :) sizede çok geçmiş olsun. cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim

teşekkürler benimki 2 ay kadar kısa sürdü ve kalıcı belirgin bir hasar olmadı şükür.
Siz enmg çektirmelisiniz bence. Bir nörologla görüşün en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…