Çatlaklar Emzirme Döneminde Çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
41
Arkadaşlar ben bi aktarın tavsiyesi üzerine yeni oluşmuş çatlaklarım için bitkisel bi karışım aldım ceviz, badem, kakao yağlarının karışımı bide burdan duyduğum kantaron yağını ilave ettim. Bu karışımı göğüslerim dahil çatlak olan heryerime uygulamak istiyorum ama bebeğimi emzirdiğim için korkuyorum. süte geçme gibi bi zararı varmıdır acaba. Fikri olanlar lütfen cevaplasın. Teşekkür ederim şimdiden.

Ben de yosun, çörek otu, kantaron, at kestanesi, zeytinyağı, çilek yağlarını karıştırıp günde 2 kez sürüyorum. Açıkçası süte geçip bebeğime zarar verebileceğini düşünmemiştim. Bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum

bende aynen susam yağı çörekotu badem yağı limon yağı çilek yağını surup karıstıryoeum ve suruyorum ama hıc sutume gecermı dıye dusunmedım

Arkadaşlar artık sizde bendensiniz opuyorumnanaktan. Ama kimse düşünmemiş sanırım daha hiç zararı olur ya da olmaz diyen olmadı. ınşallah bilen biri çıkarda bizde rahatlarız

canım kullandığınız yağlar doğal süte geçmez geçse bile sorun olmaz bence...ben hamileyken çatlak kremleri kullandım sonuçta kimyasal ve doktorum tavsiye etmişti emzirme dönemi ve hamilelik aynı katagoride bu nedenle düşünmeyin bence devam edin...

hanımlar bu dediğiniz karışımlar gerçekten işe yarıyor mu ne kadar süre kullandınız? sonuç nasıl

karışımı bilmem ama hastanedeki doktor bebek emerken göğüs uçlarım yara olduğu için kantaron yağı sür geçer dedi. emzirmeden önce sileyim mi bebeğe geçer mi dedim. hayır gerek yok hatta daha iyi bağırsakları için dedi.

karın çatlak onleyıcı yada gıderıcı urunler anne sutune gecmez ama gogus ucu için kullanacağınız hersey emzırme sırasında sılsenız dair cocuğa gecer ama bazı maddeler vardır zararlıdır bazı madder vardır cocuk alsa bıle herhangı bısey teskıl etmez. doğal dıye herseyı surmeyın bence ne kadar doğal ve nekadr nerden temın edılıyor bunlarda onemlı.!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…