emzirme döneminde antidepresan kullanan varmı?

merhabalar bende sizin gibiydim lohusayken, durumum gittikçe kötüleşti bebeğimin 1. yaşına gelince artık dayanamadım psikiyatra gittim ve ilaç verdi artık kullanmam gerktiğinden kullandım şimdi iyiyim. Bence anne ruhen ve bedenen sağlıklıysa iyi anne olabilir...

benim de antidepresan kullanmam gerekli sanırım. ruh hali gittikçe kötüye gidiyor. bazen sinir krizlerine giriyorum. 7 aylık kızım var. ona karşı çok sabırsızım. ve emziriyorum. napsam bilmiyorum doktora gitsem mi? emzirmeyi bırak der diye gidemiyorum.

cnm tabi ki ruh hali iyi olan anne olmak daha iyi.... equoia diye bi ilaç var antidepresan degil yan etkisi yok ve emzirirken kullanan ve çok rahat eden bi halacım var. Netten araştır istersen....
Ben yeni uyeyim. Hamileyim ve paxili bırakmak zorunda kaldım. Bu equoia kullananları duymuştum ama bu donemi rahat geçirmek icin yorum ve önerilerinizi bekliyorum

mer

merhaba bende şu an iki aylık kızım var ve emziriyorum sizin anlattığınız gibi denge kaybı baş dönmesi ağlama geliyor bazen içim cız ediyor sizin anlattıklarınız bendede var ne yaptınız iyi oldunuz mu ?? ne tavsiye edersiniz bu hastalık benı mmahfediyor çok üzülüyorum

Valla kendi kendine düzelmesini beklemek gerekiyor. Emzirirken antidepresan kullanmamak daha iyi.bana Dr verdi ama ben iki tablet kullanabildim.vicdan azabı beni mahvetti.kullanamadim.oysa ilk cocugumda kullandım ama bilmiyordum zararını Dr verdi diye endişelenmeden kullandım.simdi oğlum derslerde bir yanlış bile yapsa acaba ictigim ilaçlardan mi diye kendimi kahrediyorum.biraz disimi sıkıp çocuğumun geleceğiyle oynamak istemiyorum.

Buralarda mısınız hala bilmiyorum ama benim bebeğim de 2.5 aylık ve desadece anne sütü alıyor. Doktorum at...x ve pr....c verdi. İlkini kullanıyorum fakat diğerine cesaret edip kullanamıyorum. Bebeğinizde herhangi bir huzursuzluk sıkıntı yaşadınız mı acaba emzirirken. Umarım görürsünüz bu mesajımı. Anksiyete hastasıyım ve dışarı çıktığımda hep kaygılı ve huzursuzum. Yolculuk yapamıyorum işime gidemiyorum

sabah ic gece agir uyku yapmasin gecmis olsun
bunlari atlatirim diye telkin et kendini nefes egzersizi ve yuruyus yap

sabah ic gece agir uyku yapmasin gecmis olsun
bunlari atlatirim diye telkin et kendini nefes egzersizi ve yuruyus yap
Bebeğime zarar verir diye çok korkuyorum fakat artık yapacak bir şeyim yok dün kullanmaya başladım. Saat 14.00da alıyorum ilacı . Umarım sadece uyku yapar bebekte.

Bebeğime zarar verir diye çok korkuyorum fakat artık yapacak bir şeyim yok dün kullanmaya başladım. Saat 14.00da alıyorum ilacı . Umarım sadece uyku yapar bebekte.
bebege bisey yapmiyo sana uyku yapmasin
ben gece alip emzirdigimi bile hatirlamiyordum

Çok teşekkür ediyorum, içim rahatladı
doktorun baska bir tavsiye vermediyse sabah kahvaltidan hemen sonra icmen daha iyi
birde etki konusunda acele etme iyi degilim dedikce doz yukseltir doktor zorlanırsin
gecmis olsun d b12 demir vitaminlerinide takip et eksiklik olmasin

doktorun baska bir tavsiye vermediyse sabah kahvaltidan hemen sonra icmen daha iyi
birde etki konusunda acele etme iyi degilim dedikce doz yukseltir doktor zorlanırsin
gecmis olsun d b12 demir vitaminlerinide takip et eksiklik olmasin
Başka bi tavsiyede bulunmadı aslında pr..c günde bir kez içeceksin dedi . Ben saat 14.00 gıbi içiyorum çünkü sabah saatlerinde bebeğim uyanık oluyor. B12 vitamini hamilelikte kullanıyordum aslında fakat multivitamin şeklinde. Sonra b6 vitaminini de içinde bulundurduğu ve bebek için fazlasının iyi olmadığını öğrenince bıraktım. Bir dahaki doktor kontrolümde soracağım onu. Şimdi işin içine sosyal fobi de girdi , dışarı çıktığımda direk ishal oluyorum hep tedirginim . Allahım ne zor bir durum anlatamam. Umarım ben de bebeğim de bu süreci atlatırız . Vicdan yapıyorum bebeğim için . Ama emzirmek de istiyorum. İlaçsız da olmuyor .

allah yardimcin olsun yasamayan bilmez
hic korkma ilactan su durumda tek kurtaricin o

Senin psikolojinde önemli eğer bebeğine bakamayacak kadar kötüysen ilaç kullan . Ama bitkisel de olsa ilaç kullanırken emzirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…