lohusalıkta kendimi çok kötü hissetmeye başladım. doktora gittim. deprasyon dedi ilaç verdi ama kullanmadım şimdi yaşına girecek gerçekten çok kötü hissetmeye başladım. dahada kötüleşiyorum. ilaç kullanmam lazım galiba.
emzirmeyi keserek mi deprasyon ilacı kullanılr. emzirerekde kullanılabilir mi?
İlacına göre değişir. Ben emzirmeye devam ettim.
Ben yeni uyeyim. Hamileyim ve paxili bırakmak zorunda kaldım. Bu equoia kullananları duymuştum ama bu donemi rahat geçirmek icin yorum ve önerilerinizi bekliyorumcnm tabi ki ruh hali iyi olan anne olmak daha iyi.... equoia diye bi ilaç var antidepresan degil yan etkisi yok ve emzirirken kullanan ve çok rahat eden bi halacım var. Netten araştır istersen....
Selam arkadaslar ben de henuz 1 aylık kızı olan bir anneyim. Hamile kalmadan once 5,5 yıl panik atak için ilaç kullanmış ve hamilelikte hemen bırakmıstım. 8 ay iş yerimde calıstım ogretmenim ama inanın son donem asırı sıkıntı cektim ders anlatmam bile etkilendi. Su an iznimin bitmesine 1 ay var ve sanırım 6 ay ucretsiz izin alacagım hem kızım hem kendim içinm cunku kendimi geri donmeye hiç hazır hissetmiyorum. Su sıralar ates basıyor terlemeler basdonmesi ve denge kaybım var-bakalım bir doktora gidecegim belki ama emzirirken gercekten ilaç kullanamam ne yapacagım hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun bu arada kardes bir sitede panik ataklı anneler diye bir grup kurdum sizlere sorum sizde de boyle sikayetler oldu mu ve neler yapıyorsunuz bas etmek için?
Buralarda mısınız hala bilmiyorum ama benim bebeğim de 2.5 aylık ve desadece anne sütü alıyor. Doktorum at...x ve pr....c verdi. İlkini kullanıyorum fakat diğerine cesaret edip kullanamıyorum. Bebeğinizde herhangi bir huzursuzluk sıkıntı yaşadınız mı acaba emzirirken. Umarım görürsünüz bu mesajımı. Anksiyete hastasıyım ve dışarı çıktığımda hep kaygılı ve huzursuzum. Yolculuk yapamıyorum işime gidemiyorumDoktorum bana doğum sonrası depresyon teşhisi koydu.. Zaten daha önce de tedavi görmüş ve ilaç kullanmıştım.
Şu anda bebeğim 2,5 aylık ve 2tane ilaç kullanıyorum. Doktorum yazdığı ilaçların bebeğe herhangi bir zararının olmayacağını, emzirme döneminde de kullanılabileceğini söyledi..Doktoruma güvenim sonsuz.. Eşim isteediği için kadın doğum doktoruma ve bebeğimi götürdüğüm çocuk doktoruna da danıştım.. ıkisi de ilaçlarını kullan ve kesinlikle emzirmeyi bırakma dediler.. Zaten emzirmek de bi çeşit terapi..
ıçimde hiç bir tereddüt olmadan kullanıyorum ben..
sabah ic gece agir uyku yapmasin gecmis olsunBuralarda mısınız hala bilmiyorum ama benim bebeğim de 2.5 aylık ve desadece anne sütü alıyor. Doktorum at...x ve pr....c verdi. İlkini kullanıyorum fakat diğerine cesaret edip kullanamıyorum. Bebeğinizde herhangi bir huzursuzluk sıkıntı yaşadınız mı acaba emzirirken. Umarım görürsünüz bu mesajımı. Anksiyete hastasıyım ve dışarı çıktığımda hep kaygılı ve huzursuzum. Yolculuk yapamıyorum işime gidemiyorum
Bebeğime zarar verir diye çok korkuyorum fakat artık yapacak bir şeyim yok dün kullanmaya başladım. Saat 14.00da alıyorum ilacı . Umarım sadece uyku yapar bebekte.sabah ic gece agir uyku yapmasin gecmis olsun
bunlari atlatirim diye telkin et kendini nefes egzersizi ve yuruyus yap
bebege bisey yapmiyo sana uyku yapmasinBebeğime zarar verir diye çok korkuyorum fakat artık yapacak bir şeyim yok dün kullanmaya başladım. Saat 14.00da alıyorum ilacı . Umarım sadece uyku yapar bebekte.
Çok teşekkür ediyorum, içim rahatladıbebege bisey yapmiyo sana uyku yapmasin
ben gece alip emzirdigimi bile hatirlamiyordum
doktorun baska bir tavsiye vermediyse sabah kahvaltidan hemen sonra icmen daha iyiÇok teşekkür ediyorum, içim rahatladı
Başka bi tavsiyede bulunmadı aslında pr..c günde bir kez içeceksin dedi . Ben saat 14.00 gıbi içiyorum çünkü sabah saatlerinde bebeğim uyanık oluyor. B12 vitamini hamilelikte kullanıyordum aslında fakat multivitamin şeklinde. Sonra b6 vitaminini de içinde bulundurduğu ve bebek için fazlasının iyi olmadığını öğrenince bıraktım. Bir dahaki doktor kontrolümde soracağım onu. Şimdi işin içine sosyal fobi de girdi , dışarı çıktığımda direk ishal oluyorum hep tedirginim . Allahım ne zor bir durum anlatamam. Umarım ben de bebeğim de bu süreci atlatırız . Vicdan yapıyorum bebeğim için . Ama emzirmek de istiyorum. İlaçsız da olmuyor .doktorun baska bir tavsiye vermediyse sabah kahvaltidan hemen sonra icmen daha iyi
birde etki konusunda acele etme iyi degilim dedikce doz yukseltir doktor zorlanırsin
gecmis olsun d b12 demir vitaminlerinide takip et eksiklik olmasin
allah yardimcin olsun yasamayan bilmezBaşka bi tavsiyede bulunmadı aslında pr..c günde bir kez içeceksin dedi . Ben saat 14.00 gıbi içiyorum çünkü sabah saatlerinde bebeğim uyanık oluyor. B12 vitamini hamilelikte kullanıyordum aslında fakat multivitamin şeklinde. Sonra b6 vitaminini de içinde bulundurduğu ve bebek için fazlasının iyi olmadığını öğrenince bıraktım. Bir dahaki doktor kontrolümde soracağım onu. Şimdi işin içine sosyal fobi de girdi , dışarı çıktığımda direk ishal oluyorum hep tedirginim . Allahım ne zor bir durum anlatamam. Umarım ben de bebeğim de bu süreci atlatırız . Vicdan yapıyorum bebeğim için . Ama emzirmek de istiyorum. İlaçsız da olmuyor .
Senin psikolojinde önemli eğer bebeğine bakamayacak kadar kötüysen ilaç kullan . Ama bitkisel de olsa ilaç kullanırken emzirmebiliyorum ayrıca çok teşekkür ederim ama ben normal terapi ile aşamıyorum çünki biraz zor bir yaşam tarzım var şartlarımı düzeltemiyorum
dr.la telde görüşmem sonucunda kar zarar analizi yapıp emziren annelere uyguladığımız tavsiye ettiğimiz bitkisel ilaçlarımız var dedi
muallakta kaldım
sanırım en iyisi kesmek olacak emzirmeyi düşünüyorum ama
bundada anne vicdan yapıyor biraz daha dayan annesi emsin bebek diye ama
şu an bebeğime anne sütümü daha iyi yoksa ruh hali iyi olan bir annemi çıkamdım işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?