emzirme döneminde helede antidepresan doktor olmaya gerek yok bunu bilmek icin kesinlikle yasaktir...
psikologa gitmeyi deneseniz ilacsiz bir sekilde bu dönemi atlatmak icin yada emzirmeyi sonlandirin ilaclariniza yeniden baslayin..
gecmis olsun
cnm tabi ki ruh hali iyi olan anne olmak daha iyi.... equoia diye bi ilaç var antidepresan degil yan etkisi yok ve emzirirken kullanan ve çok rahat eden bi halacım var. Netten araştır istersen....biliyorum ayrıca çok teşekkür ederim ama ben normal terapi ile aşamıyorum çünki biraz zor bir yaşam tarzım var şartlarımı düzeltemiyorum
dr.la telde görüşmem sonucunda kar zarar analizi yapıp emziren annelere uyguladığımız tavsiye ettiğimiz bitkisel ilaçlarımız var dedi
muallakta kaldım
sanırım en iyisi kesmek olacak emzirmeyi düşünüyorum ama
bundada anne vicdan yapıyor biraz daha dayan annesi emsin bebek diye ama
şu an bebeğime anne sütümü daha iyi yoksa ruh hali iyi olan bir annemi çıkamdım işin içinden
aman aman kesinlikle tavsiye üzerine ilaç kullanmayın amannn,,
bu kişiden kişiye değişen bir süreç,yan etkileri ne olur bilinemez ki,hangi durumda bu ilaç kullanılır,ne dozda alınır....
durum çokm elzem ise emzirmeyi keseceksiniz,çünkü kesinlikle antidepresanlar yada kullanmak zorunda olduğunuz ilaçların hiçbir türevi emzirme döneminde kullanılmıyor.
tesadüfen gördüm.canım ben de emziriyorum ve şu an antidepresan kullanıyorum.doktorum verdi.sabah emzirip alıyorum gün içinde emzirmiyorum.akşam yatarken ve gece uyandıkça emiyo.doktorum cerrahpaşada prof rastgele ilaç verecek bi insan değil.ama en hafif dozda en hafif ilacı verdi.yönlendirme olmasın diye ilaç ismi yazmıyorum.ama herşeyin bi oluru mutlaka varıdr.kendini bu kadar yıpratma.çocuğuna önce sen lazımsın.gerekirse sütten kes ve ilaçlarını kullan.
Doktorum bana doğum sonrası depresyon teşhisi koydu.. Zaten daha önce de tedavi görmüş ve ilaç kullanmıştım.
Şu anda bebeğim 2,5 aylık ve 2tane ilaç kullanıyorum. Doktorum yazdığı ilaçların bebeğe herhangi bir zararının olmayacağını, emzirme döneminde de kullanılabileceğini söyledi..Doktoruma güvenim sonsuz.. Eşim isteediği için kadın doğum doktoruma ve bebeğimi götürdüğüm çocuk doktoruna da danıştım.. ıkisi de ilaçlarını kullan ve kesinlikle emzirmeyi bırakma dediler.. Zaten emzirmek de bi çeşit terapi..
ıçimde hiç bir tereddüt olmadan kullanıyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?