tesadüfen gördüm.canım ben de emziriyorum ve şu an antidepresan kullanıyorum.doktorum verdi.sabah emzirip alıyorum gün içinde emzirmiyorum.akşam yatarken ve gece uyandıkça emiyo.doktorum cerrahpaşada prof rastgele ilaç verecek bi insan değil.ama en hafif dozda en hafif ilacı verdi.yönlendirme olmasın diye ilaç ismi yazmıyorum.ama herşeyin bi oluru mutlaka varıdr.kendini bu kadar yıpratma.çocuğuna önce sen lazımsın.gerekirse sütten kes ve ilaçlarını kullan.
hepinize çok teşekkür ederim.
son noktada zaten anne sütümü kaliteli annemi yi sorgular oldum.benim 5,5 yaşında bir kızım daha var ve aslında bir çok gördüğüm anneden daha kaliteli vakit geçirmeye çalışmaya çalışıyorum
ama yüküm fazla sanırım oda zaten bende zaten hep var olan bu mereti hep hortlatıyor
ben 37 yaşındayım
belli yaşlardaki gibi şu sorun bu sorun o sorun nu aşalı çok oldu
ama yıllar sonra artık yaşadığın bir sıkıntı olmasada bu sefer aşırı yıpranmış bünye sana olmadık yerde süprüz yapıyor.
ve en son 3 sene önce gittiğim prf.inadı zor kırılan genetik yapılı tekrarlayan depresyon teşsihi koyup ömür boyu kullanacağım bir ilaç belirleyip dozunu ayarladı
hesapta olmayan bir ahmilelik yaşadım
iyi ki de yaşamışım .ALLLAH cümle çocukları bağışlasın içindede benim kuzuları.
hesapsız hamilelik sonrası zamansız kesilen ilaçlar ve yoğun tempo beni çatlattı sanırım
ama ben bunu dr.la bile paylaşırken tek isteğimin kasmadan kendimi rahat nefes alabilmek için-iyi bir anne olmak için çünki bu yavrular bana ALLAH ın emaneti ve ben şimdi onlara ne verirsem onla şekillenecekler-ve daha iyi eş olabilmek adına ne yap yap dik beni ayağa dedim
ama sanırım sütü keseceğim
her gün bu kararla başlıyorum güne
ama hergün vicdan yapıp bir gün sonraya erteliyorum
çok teşekkür ederim hepinize iyi ve samimi temennileriniz için