B bervah Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Kasım 2023 19 1 1 24 29 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bervah #1 Emzirme dönemindeyim gogusumun biri buyuk biri küçük yaşayan varmi
Birrbulutolsam Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2020 2.998 7.520 108 29 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bervah #2 bervah .!.: Emzirme dönemindeyim gogusumun biri buyuk biri küçük yaşayan varmi Genişletmek için tıkla... Benimde öyleydi emzirmeyi bırakınca düzeldi
bervah .!.: Emzirme dönemindeyim gogusumun biri buyuk biri küçük yaşayan varmi Genişletmek için tıkla... Benimde öyleydi emzirmeyi bırakınca düzeldi
W whitequeenn Guru Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2013 1.092 707 323 29 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bervah #3 Benim de sağ göğsüm hep daha büyük olur emzirme dönemlerimde , daha çok süt gelir. Daha çok süt gelince ister istemez sağa yöneliyorum ben de o zaman fark daha da açılıyor. Emzirme sonrası düzeliyor ama.
Benim de sağ göğsüm hep daha büyük olur emzirme dönemlerimde , daha çok süt gelir. Daha çok süt gelince ister istemez sağa yöneliyorum ben de o zaman fark daha da açılıyor. Emzirme sonrası düzeliyor ama.