• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirme dönemi ilac kullanimi

caytozu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
7
1
1
39
merhaba bayanlar ben doğum yapalı bir ay oldu bebegim kuvezde yattigi icin olan kaygim boyut atladı ve duzelemedim dunn cocuk doktoruna gittigimzde ona selectra 25( daha oncesi psikiyatri tarafindan kulandigim ilac) kullanabilir miyim sutle bebege gecermi diye konuştum oda ayrtili hem psikiyatri den arkadasina ve kendi arastiracagini soyledi gerindinuste bana selectra25 i kullanabilecegimi ve anne iyi olsunki cocukda iyi olsun dedi.benim de merah ettigim bebegimiN bugun itibari ile aşırı gaz surekli ikinma halinde hep aglak uyuncada baya derin uykuda acaba ben yine kaygidan mi bunlari düşünüyorum yoksa yan etkimi sizde gozlemlediginz durumlar varmi yada emzirrken kullandinzmi cvp verirsenz sevinirm

Öncelikle kaygınızın bu denli artması hem doğum sonrası hemde yaşadığınız küvez dönemi sonrası normal. Ama bu kaygı sizin normal yaşantınıza engel olacak düzeydeyse öncelikle psikiyatriste gitmeniz gerekiyor. Kendi başınıza ilaç almayın. İkinci olarak, bebeklerin gaz sancısı yaklaşık 6.haftada başlıyor o döneme denk gelmiş olabilirsiniz.

Back