• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme Dönemi - Adet Düzensizliği

BirAnneBirEvlat

İki Prenses Annesi
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
640
805
23
Merhabalar
Ben 14 ay önce doğum yaptım. Bebeğimi emzirmeye devam ediyorum. Kırkımdan sonra ilk adetimi geçen ay oldum. Normalde doğum öncesi 27-28 günde 1 gün bile şaşmadan mutlaka adetimi olurdum. Geçen aydan sonra, bu ay adetim 1 hafta gecikti. 3-4 gündür kasıklarımda ve vajinamda ağrılar oluyor. Şüphelenip test aldım ama negatif çıktı. Emzirme döneminde böyle düzensizlikler hep olurmu ? Aynı durumu yaşayan varmı ?

benim de sizin gibi bende şüpheleniyorum ama test yapmadım. annm kırk bazı demişti kırkı çıkınca olunup bir yıl boyunca olunmayabilirmis

Merhabalar
Ben 14 ay önce doğum yaptım. Bebeğimi emzirmeye devam ediyorum. Kırkımdan sonra ilk adetimi geçen ay oldum. Normalde doğum öncesi 27-28 günde 1 gün bile şaşmadan mutlaka adetimi olurdum. Geçen aydan sonra, bu ay adetim 1 hafta gecikti. 3-4 gündür kasıklarımda ve vajinamda ağrılar oluyor. Şüphelenip test aldım ama negatif çıktı. Emzirme döneminde böyle düzensizlikler hep olurmu ? Aynı durumu yaşayan varmı ?
Emzirdiğiniz sürece gecikmeler normal ama bu hamile kalmazsınız anlamını taşımıyor. 10 aydır emziriyorum ve dengesiz adetim. Bebekten önce asla gecikmezdim.

Back