Emzirme Danışmanı tavsiye eder misiniz?

Saç mi boyattiniz yada ateşli hastalık mı gecirdiniz veya hamile olabilirsiniz bebekler bazen bu nedenlerde. De red yaşayabilir yada dış cikariyorsa bazilsri çok emer bazıları red eder. Emzirme danışmanı size çok bişey yapamaz bence ilk bebeginizi emzirme dönemi olsa anlarm.nasil emzireceginizi bilmeyeblrsnz. Vs ama şuan bence fuzuli olur yinede siz blrsnz bir hafta sonra tekrar emebilir bebeğiniz kendiliğinden bende yasadm. Saç boyatmistm red etti geri dönüyorlar

Aaaaa bu çok güzel haber çok teşekkür ederim. Hamilelik filan değil de Boğaz’ında bi sıkıntı var, geniz akıntısı varmış, bıraktığı gün bir iki kere memeyi ağzına aldı, öğürdü bıraktı. Bi de aynı gün şu son atak diye geçen atak var ya ona girdi. Bunlar sebep olabilir diye düşünüyorum. Bi hafta kadar beklemeyi düşünüyorum zaten emzirme Danışmanıyla görüşmeden ama şimdiden araştırma yapayım, kişi belirleyim istedim. Vazgeçmeden bi görüşürüm içim rahat eder. Boğaz sıkıntısı ve atak geçince belki sizinki gibi geri döner. Yazdığınız için çok teşekkür ederim

Umarm geri döner ama bence öyle.olacak donemesel şeyler olablr :)

Kafa karistirma degil baska acidan bakmak isterseniz diye soyledim. Belki de artik almak istemiyor , basini istemiyorum anlaminda salliyor demissiniz. Bana Cok net hayir gibi geldi.

Hah deneyimlerime gelince hiç güzel deneyimlerim yok benim emzirme danışmanları ile ilgili. Mama ve biberona alıştırmayacağız diye ilk üç gün çocuğum hastanede aç kaldı , sütümün gelmediğine kocam dahil kimseyi ikna edemedim, bebek ağlamaktan yorulup uyurdu , işte uyuyor ya aç olsa uyanık olur dediler , halbuki garibim çaresizlikten uyuyor ne yapsın , süt yok ağlıyor sonra uyuyor . Neyse Sarılık ile bizi taburcu ettiler üç günün sonunda mama verin dediler, bu araca kaldığımız klinik bulunduğumuz ülkenin en iyilerinden he , en iyi ebeler burda. O bir haftada sarılığı ek mama ile atlattık bir de yaşadığım travmayı bana sorun hala atlatamadım. Şimdi hala arada İnstada denk geliyorum bu şatlatanlara , yok emzik koyma, yok biberon verme , yok mama hastane çantasına koyma. Tek dertleri iki danışan toparlamak , hepsine de üşenmem yorum yaparım saçmalık postları ile ilgili. Bir tane aklı başındasına rastlamadım.

Anne sütünün daha faydalı olduğu tartışılmaz, ancak emzirmek fazla güzelleniyor. Bebek ile sağlıklı bağlanmanın tek şartı değil. Eğer çevreden illa iki yaşına kadar emzirmelisin diyen varsa buyursun kendi emzirsin bi zahmet.

Neyse uzun yazdım, değişik bir yerler yemiş olabilir misiniz ? Zerdeçal falan , belki sütün tadı değişik gelmiştir.

Emzirme danismani degil, emzirme hemsiresi ile görüşün. Hastanelern gebe okullarinda görev aliyorlar.
Meme reddeden bebegim emzirme danismaninin kınadığı, emzirme hemsiresinin ise onerdigi yontemler ile emmeye basladi. Bu danismanlar insana kendini sadece kotu hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…