Doğuma Hazırlık emzirme atletı veye sutyeni?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bersu_791

canım oglum:))
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
1.331
5
116
44
İstanbul
33haftalık hamıleyım ve dogum cantamı hazırlıyorum aklıma bır sey takıldı emzırme atletı alcam kullanman varmı ve hangı marka olanı aldınız bırde alırken normal sutyen olcunuze goremı aldınız yoksa bır beden buyuk yada kucukmu aldınız ve kesım modelı hakkında bılgı verırısenız cok sevınırım ben ıkı model arasında kaldım kuruveze ve normal kesım arasında kaldım sızce hangısını almalıyım resım eklemeyı bılmedıgım için ekleyemedım kusura bakmayın

bnde 30 haftalık hamileyim emzirme atletide sütyenide aldım denedim hatta atlet daha kullanışlı geldi bana içten destekli olanı aldım ayrıca sütyen giymeye gerek yok. bebefoxun kini aldım

hmm ben de almayı düşünüyordum ama kullanışlı olur mu bilemedim, hem sutyen hem atlat giymektense atletle emzirmek daha kolay olur gibi geliyor hem eve de gelen giden çok olur rahat olur sanki? ben de deneyeyim, bebefox u internetten mi sipariş ettiniz mağazadan mı aldınız fiyatları ne civarda acaba?

ben goz attım, kruveze olan hoş ve kullanışlı gorunuyor ama normal olan sanki hani ziyaretçi gelir o gelib bu gelir durumlarında daha iyi bir tedbir olur gibi duruyor, tabi atletle gezmeyeceğiz de hani kazayla dekolte vermemek açısından

Bu ürünü kullanan Arkadaşlar bebefoxun atletinimi öneriyosunuz sütyeninimi..Hangisi daha kullanışlı..Ben nisan sonu gibi doğum yapacağım..önümüz yaza geliyor...ne dersiniz??

ben de bebfoxun hem sütyenini hm atletini aldım ,atleti daha kullanışlı gibi geldi daha kullanmadım ama deneyince öyle gibi duruyor ama tabi sütyen de bulundurmak lazım belki rahat edemeyiz.beden olarak da normal bedenimden 1 beden büyük aldım rahat olması için.

ben atletini aldım sütyenini almış olsaydımda atlet giymek zorunda kalıcaktım ayriyetten atletide aynı sütyen gibi destekli hatta bir tanesini alttan çıtçıtlı aldım.beden olarak bende 1 beden büyük aldım

ben de 33 haftalık hamileyim. bir emzirme sutyeni aldım. İkincisi de lazım dediler ama emzirme atleti almayı tercih ettim. kruvaze olanların daha pratik olduğunu düşündüğümden ondan aldım. hatta ten rengi olanı seçtim. aldığım yerdeki satış görevlisi şimdiki sutyen numaranızı sorup öyle veriyor. 90 dedim 95 verdi. süt dolunca beden büyüyormuş. aklınızda olsun.

e-bebek den çıtçıtlı emzirme sütyeni ve kruvaze emzirme sütyeni aldım gayet hoş ve kullanışlılar.beden olarak 1 üst bedeni alırsanız sorun olmaz birde %100 pamuk olmasına dikkat edin :)

bende e bebekten ıkı tane emzirme sutyenı aldım bırı normal oalan emzırme atletı dıgerı kruveze olanı ıkısınıde denedım ve ıkısıde cok rahat ama kruveze olan bence daha kullanıslı keske ıkısınıde kruveze alsydım dedım:) emzırme atletlerı daha kullanıslı emzırme sutyenının ustune mutlaka atlet gıymenız gerekıyor en guzelı emzırme atletı almak ve bır beden buyuk alın ben şimdiden kullanmaya basladım:)

bende emzirme atleti alıcam ama bi türlü atlet bulamadım her mağazaya baktım yok sütyen var,acaba istanbuldaki arkadaşlar siz nereden aldınız atleti önümüzdeki hafta eminönüne gidicem belki orada bulabilirim..

bende emzirme atleti aldım,markası doremi.17lira civarıydı yanılmıyorsam.normalde 85beden kullanıyordum,90 aldım.denedim.çok ta büyük beden almaya gerek yok bence,mesela ben 95 beden emzirme sütyeni denedim,çok kocaman oldu üzerime.göğüslerim ne kadar büyürse büyüsün,askıları uzun geldi,sırtımı sarmadı.herhalde ilk zamanlar atlet daha kullanışlı olacak.

canım ben emzirme atleti almıştım çok memnun kaldım keşke 2 tane alsaymışım dedim herkesin yanında açıp emzirebiliyosun karnınıda topluyo sütyenini değil ama atletini tavsiye ederim

Bu ürünü kullanan Arkadaşlar bebefoxun atletinimi öneriyosunuz sütyeninimi..Hangisi daha kullanışlı..Ben nisan sonu gibi doğum yapacağım..önümüz yaza geliyor...ne dersiniz??

Ben de nisan da doğum yaptım. Bebefox marka biraz kalındı çok terleyince yapışıyor. Ben pek kullanamadım açıkçası. Emzirme sütyeni en az 2 tane olsun. Üstte esneyebilen askılı bir atlet daha pratik oluyor bence.
E-bebekten almıştım

banada herkes aman mutlaka emzirme sütyeni al dedi
bende aldım bi tane hastane çantama koydum
hastane çıkışı kullndım sadece öylece kaldıhiçbişeye yaramadı
çok mantıksız bence
bş delik var bebekle temas yok saçma
alacaksanız ucuz bi tane alın işinize yararsa alırsınız

kruveze modeli oyle degıl tam olrak gogus dısarı cıkıyor bence en ıyısı bu model e bebekten aldım suan 35 haftalık hamişim şimdiden gıyıyorum

slmlar.. ben iki tane emzirme sütyeni aldım. ten marka. yaklaşık 23 TL. Göğsü tamamen dışarıda bırakanlardan. Bir tane de emzirme atleti aldım. üst kısmı emzirme sütyeni gibi. Sütyen bedeninde
satılıyor zaten. onun markasını şuan hatırlamıyorum ama 16,50 TL de onun fiyatıydı. sanırım bir tane daha alıcam. Kışın doğum yapacağım için atlet sütyene göre sanırım daha kullanışlı olucak. Bir ayım kaldı doğuma.

ben de ebebek ten 2 tane kruveze model atletlerden aldım, beyaz ve siyah bence tek sutyenden daha kullanışlı olacaklar, arkadaşın dediği gibi diğer tarafları da topluyor daha rahat gibi. ama tabi 3 tane de emzirme sutyeni aldım, onlarda lazım ayrıca

emzirme sutyenını yaza dogru almayı planlıyorum subatta bebgım dogacak kıs için bence atlet daha kullanıslı özellıkle kruveze kesım olanlar herkese tavsıye edrım

peki çıtçıtlı bady şeklinde olanlarmı daha kullanışlı olur yoksa atlet şeklinde olanlarmı sezaryen olanlar için falan ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…