Emzirme acısı

Probis02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
532
En iyi cevaplar
1
782
23
Merhaba, 23 günlük oğlum var 3 gündür emziriyorum. Ondan önce sağarak veriyordum. Oğlum emip bırakmıyor, memede uyuyor ve emmeye devam ediyor. Benim göğüs uçlarım da perişan tabi çok fena acıyorlar zor duruyorum. Bu böyle nereye kadar gidecek dayanacak halim kalmadı çünkü

Göğüs ucu kremi kullanıyor musunuz

?

Bebeginiz cok kucuk, gak meme guk meme cok normal. Surekli emilen bir meme de iyilesemez haliyle Bebeginiz biraz buyuyup emzirme araliklara acilana ya da yaralar iyilesene kadar silikon gogus ucu kullanabilirsiniz. Yalniz aklinizda bulunsun, bebek silikon uca alisinca daha sonra ucsuz emzirmek istediginizde onu biraktirmak icin de ugrasmaniz gerekecek.

Gümüş kapak kullanmalısınız

Yaaa Bende 1-2 haftaya acı azalır kendiliğinden sanıyordum. Hiç mi geçmeyecek çok acıyor çünkü

Benim sanırım göğsümde yara yok, benim canımı emme acıtıyor sanırım

Şimdi baktım çatlak varmış

O çatlaklar çok kötü oluyor ben çok krem denemiştim incia marka krem bana çok iyi gelmişti hemde tamamen doğal. Bebeğiniz emmediği sürece yıkayıp kurulayın ve mutlaka bi krem kullanın derin ben.

Canım aynılarını yaşadım cok normal.acıya acıya en son bi bakıcaksın birgün acımıyor sakın acıyor diye bırakma . Bana doktorum orası bebek eme eme eme nasırlasıcak deri kalınlasacak sonra acımaycak tek çaresi zaman. O arada neler yaptım lansinoh krem sürüyodum göğüs kalkanı kullandım philips aventin cok iyi geldi

Bırakmıyorum ama çok acıyor valla acıdan bağıra bağıra emziriyorum, sizin ne kadar sürede geçti

Yaaa Bende 1-2 haftaya acı azalır kendiliğinden sanıyordum. Hiç mi geçmeyecek çok acıyor çünkü
Zamanla elbette geciyor ☺ Bebegin emme araliklarinin acilmasiyla oluyor tabi bu. Ben bir ogun emziriyorsam diger ogun sagip veriyordum ki biraz yaralar dinlensin. Bu surecte kantaron yagi iyilesmeyi cok hizlandiriyor. Imkaniniz varsa gece bir iki saat de olsa yaralar tamamen acik yatabilirseniz hava alacagi icin daha hizli iyilesir.

Bırakmıyorum ama çok acıyor valla acıdan bağıra bağıra emziriyorum, sizin ne kadar sürede geçti
Heralde 20 30 gün civarıydı bende bagırarak emziriyodum siz bunun için bişeyler yapıyomusunuz ? Gümüş kapak göğüs kalkanı lansinoh krem vs

Heralde 20 30 gün civarıydı bende bagırarak emziriyodum siz bunun için bişeyler yapıyomusunuz ? Gümüş kapak göğüs kalkanı lansinoh krem vs
Gümüş kapak ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Sizin nasıl iyileşti?

Gümüş kapak ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Sizin nasıl iyileşti?
Bende başta gümüş kapak kullandım sonra göğüs kalkanına geçtim o daha iyi geldi ucu açıkta kalıyordu sütyenin içine takıyordum. Birde sürekli lansinoh krem sürüyordum deneyin dedıklermi. Bide bebeğin doğru emdiğin emin olun sadece ucunu değil agzına alabildiği kadarını alması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…