Göğüs ucu kremi kullanıyor musunuzMerhaba, 23 günlük oğlum var 3 gündür emziriyorum. Ondan önce sağarak veriyordum. Oğlum emip bırakmıyor, memede uyuyor ve emmeye devam ediyor. Benim göğüs uçlarım da perişan tabi çok fena acıyorlar zor duruyorum. Bu böyle nereye kadar gidecek dayanacak halim kalmadı çünkü
Hindistan cevizi yağı ve gümüş kalkan kullanıyorumGöğüs ucu kremi kullanıyor musunuz
Gümüş kapak kullanmalısınızMerhaba, 23 günlük oğlum var 3 gündür emziriyorum. Ondan önce sağarak veriyordum. Oğlum emip bırakmıyor, memede uyuyor ve emmeye devam ediyor. Benim göğüs uçlarım da perişan tabi çok fena acıyorlar zor duruyorum. Bu böyle nereye kadar gidecek dayanacak halim kalmadı çünkü
YaaaBebeginiz cok kucuk, gak meme guk meme cok normal. Surekli emilen bir meme de iyilesemez haliyleBebeginiz biraz buyuyup emzirme araliklara acilana ya da yaralar iyilesene kadar silikon gogus ucu kullanabilirsiniz. Yalniz aklinizda bulunsun, bebek silikon uca alisinca daha sonra ucsuz emzirmek istediginizde onu biraktirmak icin de ugrasmaniz gerekecek.
Gümüş kalkaniniz 999 ayar olmaliydi sizin ki kaçHindistan cevizi yağı ve gümüş kalkan kullanıyorum
KullanıyorumGümüş kapak kullanmalısınız
925 ayar silverina marka, iyi gelmez mi bu?Gümüş kalkaniniz 999 ayar olmaliydi sizin ki kaç
Bana yetersiz dendiği için 999 aldım925 ayar silverina marka, iyi gelmez mi bu?
Bırakmıyorum ama çok acıyor valla acıdan bağıra bağıra emziriyorum, sizin ne kadar sürede geçtiCanım aynılarını yaşadım cok normal.acıya acıya en son bi bakıcaksın birgün acımıyor sakın acıyor diye bırakma . Bana doktorum orası bebek eme eme eme nasırlasıcak deri kalınlasacak sonra acımaycak tek çaresi zaman. O arada neler yaptım lansinoh krem sürüyodum göğüs kalkanı kullandım philips aventin cok iyi geldi
Zamanla elbette geciyor ☺ Bebegin emme araliklarinin acilmasiyla oluyor tabi bu. Ben bir ogun emziriyorsam diger ogun sagip veriyordum ki biraz yaralar dinlensin. Bu surecte kantaron yagi iyilesmeyi cok hizlandiriyor. Imkaniniz varsa gece bir iki saat de olsa yaralar tamamen acik yatabilirseniz hava alacagi icin daha hizli iyilesir.YaaaBende 1-2 haftaya acı azalır kendiliğinden sanıyordum. Hiç mi geçmeyecek çok acıyor çünkü
Heralde 20 30 gün civarıydı bende bagırarak emziriyodum siz bunun için bişeyler yapıyomusunuz ? Gümüş kapak göğüs kalkanı lansinoh krem vsBırakmıyorum ama çok acıyor valla acıdan bağıra bağıra emziriyorum, sizin ne kadar sürede geçti
Gümüş kapak ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Sizin nasıl iyileşti?Heralde 20 30 gün civarıydı bende bagırarak emziriyodum siz bunun için bişeyler yapıyomusunuz ? Gümüş kapak göğüs kalkanı lansinoh krem vs
Bende başta gümüş kapak kullandım sonra göğüs kalkanına geçtim o daha iyi geldi ucu açıkta kalıyordu sütyenin içine takıyordum. Birde sürekli lansinoh krem sürüyordum deneyin dedıklermi. Bide bebeğin doğru emdiğin emin olun sadece ucunu değil agzına alabildiği kadarını alması lazımGümüş kapak ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Sizin nasıl iyileşti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?