Gecti mi acilariniz ben de 10gunluk anneyim. Daha 2gundur duzeldi.o.acilarim. lansinoh galiba iyi geldi bana. Memeler acik gezmek iyi geliyo biraz. Ustunu ortemyo ki insan..
Silikon uç kullanıyorum, şimdi bile önce biraz eziyor, sonra emiyor. O zamanı düşünemiyorumÇok sevindim gectiğine. Herşey yaşarken çok zor geliyor zaman geçince bir anı olarak kalıyor iyi ya da kötü.
Saglıkla büyütün civcivinizi.
Ek: Diş çikarma dönemine dikkat edin tamamen emzirmeyi kesmexiyseniz
Tamamiyle mi kurtuldun? Ben biberon kolay gelir beni emmeye bırakır diye korkuyorum. Zaten dışarı çıkınca acıktı diyelim tepiniyor benim çıkarıp meme verme sansım yok. Zira emzirme çok zahmetli geçiyor, sağolsun memeyle savaşıyor oğlan. Sağıp dışarda onu veriyorum. İyileşmeye tamamiyle faydalı oldu mu? Ben de 50 yi senin gibi tamamlasam keşkeSeni o kadar iyi anliyorum ki bende cok cektim o acidan yeni yeni gecti arada yine hafif oluyor gibi ama kurtuldum tam 50 gün cektimdenemedigim krem, yag vs kalmadi... çareyi pompa ile sagip gogusleri dinlendirmekte buldum. Mesela sağ gogsumu emiyo yara oluyo soldan emzirmeye devam ediyorumn ve sag gogsu iyi olana kadar pompa ile sağıyorum biberon ile veriyorum bebege oyle öyle kurtuldum
Evet cnm tamamen gecti diyeblrm. Hala inanamıyorum gectigine.. cok çekmiştim.. ben düşündüm ki bu izdiraba dayanamayip mamaya gececektim o dereceye gelmistim o yuzden biberona alisir mi diye fazla korkmadm. Zaten birsey duymustum ilk 3 ay bebekler aliskanlik edinmez diye ve su an biliyor musun biberon icen bebegm artik biberon almaz oldu agzina sadece göğsümu tutuyor. Eğer cok izdirap veriyorsa deneyeblrsn cunku dinlendrmeden düzelmez benm denemediğim krem kalmamıştı.. ya da siringa çay kaşığı vereblrsn. Amac gogsu dinlendrmekTamamiyle mi kurtuldun? Ben biberon kolay gelir beni emmeye bırakır diye korkuyorum. Zaten dışarı çıkınca acıktı diyelim tepiniyor benim çıkarıp meme verme sansım yok. Zira emzirme çok zahmetli geçiyor, sağolsun memeyle savaşıyor oğlan. Sağıp dışarda onu veriyorum. İyileşmeye tamamiyle faydalı oldu mu? Ben de 50 yi senin gibi tamamlasam keşke
Vala ben ne kremler kullandm haddi hesabı yok her emzirmeden snra yıka bende dokunamazdm resmen ama zamanla gecıyor bu bır ay bır bucuk ay kdr surdu bende smdi bebegm ıkı aylık oldu gectı cok sukur ben gögüs kalkanında cok faydasnı gördm hem sürüm ziyan olmadı hem ucuna bsey deymedigi icn hıZlı ıyilestı bazen gece gögüs uclarma krem surup acık yatıyordum oda ii gelmişti gögüs pedi kullanmayıda ıhmal etme mıkrop kapmasn dikkat etMerhaba, 3 günlük anneyim... Emzirirken hissedilen o acı hissi ile nasıl baş ettiniz? Bana da söyleyin ne olur
Yatak odasından çıkmıyorum inanır mısınız? Üzerime kıyafet giyemiyorum.
Çocuk doktoru da moralimi bozdu, acıyor dersem beynim mesaj yolluyormus süt sağma dermiş.. Bir ağlama tuttu beni.. Nasıl acımıyor diyeceğim ki
uykusuzluk, doğum sonrası iyileşme derken üzerine bu. Üzerine bu derken, ilk enzirmede gözümden yaş geldi zaten. Uçları kanadı, göğüs ucum yok diye hastanede silikon uc kullanmama rağmen.
Var mı bu işin sırrı? Zamanı? Ebemiz zamanla gececek dedi. Bu catlaklar, nasıl geçer. Böyle durduğu yerde acıyor göğüslerim. Emzirirken yerleri döverken hissettiğim acı bir yana...Pompalarken acıdan bırakıyorum, yakında göğüslerim de dönülmeyecek şekilde, zarar görecek ve yavrumu besleyemeyeceğim diye korkuyorum. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın. Bana yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?