• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziriyorum ve kilo alıyorummmm....

matelifmat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
4
0
36
İstanbul
arkadaşlar emzirirken kilo alıyorum.bu halimden nefret ediyorum...diyette yapamıyorum sütüm olmaz diye...ne yapabilirimmmm.lütfen yardım:44:

çok can sıkıcı bir durum. ben zayıflardan nefret etmeye başladım. tam 3 haftadır tartıya çıkmıyorum. kısmetse yarın çıkacağım. umarım birkaç kilo vermişimdir!!!

arkadaşlar emzirirken kilo alıyorum.bu halimden nefret ediyorum...diyette yapamıyorum sütüm olmaz diye...ne yapabilirimmmm.lütfen yardım:44:

arkadaşım seni iyi anlıyorum 9 aylık kızım var suan.kızım 1 haftalıken sütümün yetmediğini öğrendim süt olsun dıye kalorili bir sürü şey yedim ve 3 kilo aldım o dönemde.zaten 74 kıloyla hastaneden dönmüştüm.sonra asıl süt yapan seyın bol bol emzırmek ve su içmek oldugunu farkettim.düzenli 3 öğünümü ve aralarda meyvemi ygurdumu yıyorum.akşam 6dan sonra bişey yemiyorum.suan 63 kıloyum. dıyet yapmadan sadece emzirerek kılo verdim.aburcubur yersen kılo falan veremezsin.kola.cips.bisküvi.tatlılar.cerez.hamurişi.pilav. bunları yemezsen emzirerek kılolarını verırsıb canım.bebeğini sağlıkla buyut.ıyı gunler.

Back