Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok can sıkıcı bir durum. ben zayıflardan nefret etmeye başladım. tam 3 haftadır tartıya çıkmıyorum. kısmetse yarın çıkacağım. umarım birkaç kilo vermişimdir!!!
arkadaşım seni iyi anlıyorum 9 aylık kızım var suan.kızım 1 haftalıken sütümün yetmediğini öğrendim süt olsun dıye kalorili bir sürü şey yedim ve 3 kilo aldım o dönemde.zaten 74 kıloyla hastaneden dönmüştüm.sonra asıl süt yapan seyın bol bol emzırmek ve su içmek oldugunu farkettim.düzenli 3 öğünümü ve aralarda meyvemi ygurdumu yıyorum.akşam 6dan sonra bişey yemiyorum.suan 63 kıloyum. dıyet yapmadan sadece emzirerek kılo verdim.aburcubur yersen kılo falan veremezsin.kola.cips.bisküvi.tatlılar.cerez.hamurişi.pilav. bunları yemezsen emzirerek kılolarını verırsıb canım.bebeğini sağlıkla buyut.ıyı gunler.