- Konu Sahibi darksoulriver
-
aynı sıkıntı bendede var canım düzelmez o benimde bir göğüsüm büyük diğerine göre 3 aylık oğlumu emziriyorum ama ne fayda bir mememe çok süt doluyo diğerine azıcık
öncwlike Allah sağlıkla analı babalı büyütsün pompayı bilmiyorum ama bir arkadaşım bir göğsünü daha çok emzirdiği için biri büyük biri küçük kalmıştı dikkat et diğerinide emzir yoksa emzirmeyi bırakıncada düzelmiyor
birde lansinoh diye doğal bir krem var sürüyosun emzirirken silmen gerekmiyor ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim eczanelerde satılıyor
aynı sıkıntı bendede var canım düzelmez o benimde bir göğüsüm büyük diğerine göre 3 aylık oğlumu emziriyorum ama ne fayda bir mememe çok süt doluyo diğerine azıcık
ilk emzirmeye başlarken az süt olanı versen çoğalmaz mı acaba aç olunca hırslı emiyolarya dene bence arkadaşım emzirmeyi bıraktığında göğsünün biri küçük kalmıştı
aynı sorun bendede var ama normaldede azda olsa sol göğsüm sağ göğsümden daha küçüktü. emzirmeye başlayınca fark daha da büyüdü. ilk sıralar bende göğüs ucu acısından sağıyodum şimdi emziriyorum hala sağ göğsüm büyük ama süt de sağ göğsümde var sol göğsümde o kadar süt yok. kime söylesem benimde öyle diyo. acaba gerçekten normal bi durummu?
öncelikle hayırlı olsun bebişin:))))
benimde öyle problemlerim oldu baya acılar çektim(((
sana tavsiyem şöyle lansinoh krem al kullan, göğüs pedini 4 aylık falan olana kadar kesinlikle kullanma, göğüs kalkanı al bende philips aventin vardı harika bi icat... her gün mutlaka ılık duş al göğüslerine sabunlu suyla masaj yap...
bunlardan sonra eminin sıkıntın kalmayacak...
ama en önemlisi göğüs kalkanı...
bebegin hayirli olsun bende 2 ay oldum dogum yapali Allaha sükür hic catlak olmadi ama sag gögsümde büyük bi sivilce cikti ama emzire emzire gecti sende öyle yap bastan cok aciyo ama sonra geciyo haa birde sicak havlu koy gögüslerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?