- Konu Sahibi darksoulriver
35 günlük anneyim, 38+0 da sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım. göğüs ucu çatlakları konusunda çok problem yaşadım ilk zamanlar. (gerçi hala biraz devam ediyor.) çatlaklar özellikle sol göğsümde çok yoğundu ve acısına dayanamıyordum. bu nedenle sol göğsümü pompayla sağıyodum ve sağ göğsümle emziriyordum. 3-4 gün böyle yaptım ve o zamandan beri sağ göğsüm büyük, sol göğsüm küçük. her iki göğsümden de süt geliyor fakat sağdığım göğsümden daha az geliyor. bu yüzden son bir haftadır acısa da diğer göğsümü veriyorum çoğu zaman. hem boyutları eşitlensin hem de süt üretimi artsın diye.
bu arada 1.ayın sonunda kontrole gittiğimizde 1200gr almıştık. yani sütüm yetiyor çocuğuma.
siz de benzeri bir durum yaşadınız mı? yaşadıysanız nasıl çözdünüz? yoksa hep böyle mi devam etti?
( ve artık süt sağma makinesi kullanmaya bile korkuyorum. yardımınıza ihtiyacım varr
bu arada 1.ayın sonunda kontrole gittiğimizde 1200gr almıştık. yani sütüm yetiyor çocuğuma.
siz de benzeri bir durum yaşadınız mı? yaşadıysanız nasıl çözdünüz? yoksa hep böyle mi devam etti?
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)