Emziriyorum lütfen yardım edin

ozlemBLK

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
2.111
119
guzellık salonuna gıttım agda yaptırdım bırde kaşlarımı aldırdım kaşlarımı almak benım için zulüm fecı acı verıyor oradakı bayanda anestol diye bişey surdu kaşlarımı almadan once oyyyy surmez olaydı bende hıc gıtmez olaydımmmm butun vucudum dısarı doktu heryerım kabardı kucuk kucuk baloncuklar cıktı kıp kırmızı oldummmm cok fena da kasınıyorrrr
hemen cocuk doktorunu arayıp anlattım sute gecermı dıye yok gecmez dedı ama ıcım rahat etmedı
boyle alerjık vucudu olan varmııı ne yapayım emzırmeyeyım dıyorumm cocugada gecerse mahvolurr ne yapsam yaa :KK43:((((((

anestol tabanında antibiyotik olan bir ilaç..
antibiyotiğe karşı alerjinizmi vardı ki?

hıc bır seye karsı allerjım yok ama dogumumu epıdural sezeryanla oldum sonrasında da ne zaman banyodan cıksam kıp kırmızı olmaya basladım zaman zamanda vucudumda kasınmalar basladı acaba bu sebep olabılırmı
eger antıbıyotıkden olsa dogumdan sonra kullanmıstım o zaman da olurdu
cok emın olamıyorum bebegımı emzırme konusunda allahdan uyuyor umarım cok uyur bı 4 saat emzırmeyeyım dıyorum sız ne dersınız

anestol ağrı kesici canım hafifte uyuşturur sürüldüğü bölgeyi emla kremi duydunmu bilmiyorum ağdadan önce sürüyorlar aşağı yukarı onun gibi hiçbir zararı olmaz.çok hafiftir.tüyler kökten alındığı için ve kremle birlikte olunca krem açık gözeneklere girdiği için o kadar tepki vermiştir cildin normalde öyle yapmaz.

Son düzenleme:
evet emlayı bılıyorum ustelık evde de vardı ama yanıma almadan gıttım unuttum orada da anestol varmıs bısey yapmaz dedıler ısrarla
suan kabarcıklar gectı kızarıklıklar devam edıyor ama hafıfledı onemlı olan bebegıme gecmemesı korkuyorum emzırmeye
derıden sute gecmesı mumkunmudur kı doktor bısy olmaz dedı ama ne anlattıgımı tekrar sorsam pardon kafam dalgındı anlamadım derdı galıba

bende doğumdan sonra kullandım canım bende emziriyordum. doktor yazmıştı üstelikte..sende sormuşsun zaten doktoruna..

canm dr na güven.....anlıyorum kaygının benmde bebeğim var emziriyorum ama drn da söylemiş gerekeni

tesekkur ederım arkadaslar alakanızdan dolayı kımsenın basına gelmemesını dılıyorum..

X