emziriyorum , göguslerim eski haline döner mı?

derrinn

♥Yavuz Selim♡04.10.2014♥
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.172
436
Slm kızlar 7 aylik bi oglum var emiyo sükr ama göguslerim öncedn 85 ken suan 95 bedn oldu sarktı kendimi çok kötü hssediyorum acaba emmeyi biraknca eski haline dönermı ufalr mı tecrbelilerdn yardm beklyorum yada bu dönem içnde yapmam gereken püf noktalar varmı

merak etmeyin emzirme döneminden sonra eski düzenine dönüyor dikat edin sarkmasın

merak etmeyin emzirme döneminden sonra eski düzenine dönüyor dikat edin sarkmasın

Sarkma yaptı nasıl önleyeblrim nasl sütyen seçimi yapsam acba her turlü styeni takamyorum büyk beden de alsam pırtlyolar dışarı yukardan

Küçülür. Ama sarkaması geçmez. Bi doktorla görüşün. Emzirmeden sonra iğnesi var sanırım. Toparlamak için. Belki krrm de verebilir. Ama şu 2 sene bu şekilde kalır diye düşünüyorum.

Göğsünden süt çekilince küçülürler canım ama tabi eskisi gibi diri olmuyor, birazda olsa sarkma oluyor.Bide büyüdüğü için çatlak olabiliyor sıksık nemlendir susam yağı ile masaj yap emzirmediğin zamanlarda

malesef tatlım eskisi gibi olmuyor küçülüyor ama başı olgunlukla ve bir vakarla aşağı eğiliyor ayyy şaka şaka sütün çoksa ki benim çoktu sönmüş balon gibi oldu sağ meme soldan hiç emmediği için o iyi de sağ çok vahimdi ta ki şimdiye kadar 2.bebeğime hamileyim boşluklar dolunca çokta güzel oldu sağ memede şimdi tam nadide sultan gibiym

göğüsleriniz emzirdiğiniz için iri olması normal, süt azaldıkça küçülüyor tabiki de fakat emzirmemiş bir bayana kıyasla dikliği yok oluyor. ehh biraz sarkıyor haliyle... ama bunu toparlamak ta sizin elinizde nihayetinde, spor yaparsanız biraz toparlanabiliyor.

Anlaşlan vucud bozuldumu kolayca eski haline dönmuyor pek ümidim kalmadı artk kendimden napalm evladım sag olsun

Merak etme donuyor. Ben emzirmeyi yeni birakinca demistim. Artik sarkti duzelmez diye. ama sonra zamanla toparlaniyor. Ilk emzirmeyi birakinca bir gevseklik olusuyor ama sonra doku sertlesiyor toplarliyor kendini.

Merak etme donuyor. Ben emzirmeyi yeni birakinca demistim. Artik sarkti duzelmez diye. ama sonra zamanla toparlaniyor. Ilk emzirmeyi birakinca bir gevseklik olusuyor ama sonra doku sertlesiyor toplarliyor kendini.

Ay içime su serptin canım ya biraz bile küçlse toplasa yeter bana

Ay içime su serptin canım ya biraz bile küçlse toplasa yeter bana

Merak etme canim toparlaniyor. Dedigim gibi ilk emzirmeyi birakinca sanki ici bosalmis gibi oluyor bir gevsek oluyor ama zamanla yine doku toparladi kendini ben 6-9 ay kadar emzirdim bebegimi.

Tabi sunuda belirteyim 3 yasina kadar emziren hanimlar var o kadar uzun sure emzirincede kendini toparlar mi bilmiyorum.

Biz 8. Ayla gdiyoruz ne kdar emer blmem ama ben öyle 3 yaşna kdar emzirmeyi düşnmyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…