Emziriyorum göğsümde kitle oluştu nasıl geçer?

Dilberimmm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
239
240
23
30
Emziriyorım gögsüm de kitle oldu. Doktora gittim ultrosan cekıldı süt tıkanıklığı olmus gögüste süt cekıldı ama sıskınlık devam ediyor. Gögsumde süt geliyor süt azalma hiç olmadı. Kocaman kitle cay bardagı altı gibi😊bu nasıl geçer. Doktor bırsey demıyor

Sicak/soguk masaj, lahana yapraklari, dusta sagim vb uyguladiniz mi?

Bebeginiz kac aylik? Emmesi nasil? Her tikanikligi eninde sonunda oglumun emmesiyle astim.

Gecmis olsun.

Masaj ve ısrarla emzirmek diyorum.Dikkatli bakın,meme başında yara kabuğu gibi oluşum varsa incecik bile olsa çıkışı tikiyor,ben onu kaldirinca emdikçe geçmişti..

Süt bezesi mi acaba...Sıcak havlu, sıcak duş ile ısıtıp masajla dağıtabilirsiniz sanırım.

Sicak/soguk masaj, lahana yapraklari, dusta sagim vb uyguladiniz mi?

Bebeginiz kac aylik? Emmesi nasil? Her tikanikligi eninde sonunda oglumun emmesiyle astim.

Gecmis olsun.
Bebegım guzel emıyor sut geliyor sadece kitle oyle duruyor. Şirinfa ile doktorum ordan sut cekınxe geldi. Bebegım aslında memegı bosalrıyor kitleden sut bosalmıypr

Link vermem umarim sorun degildir.

Sorunları Aşmak adresine bir bakin isterseniz. Hangi sorun nasil cozulur anlatiliyor. Gecmis olsun.

Bebegım guzel emıyor sut geliyor sadece kitle oyle duruyor. Şirinfa ile doktorum ordan sut cekınxe geldi. Bebegım aslında memegı bosalrıyor kitleden sut bosalmıypr

O durumda dus altindayken meme ucuna bakar, mikron kadar da olsa minicik kabartinin yerini tespit eder, akabinde dezenfekte ettigim ellerimle sikarak tikanikligi acmaya calisirdim. Bir kez basima geldi, taklasik 2-3 cm’lik sicim gibi kaymak kivaminda sur cikti, akabinde damlamaya basladi. Sonrasinda oglum vidanjor misali cekti ve sorun cozuldu.

Sıcak bir duş sonrası bebeğin ayı uygunsa sırt üstü yatırıp emekleme pozisyonunda üstüne çıkın. Memeyi o şekilde emsin. Emerkende siz bir taraftan kitle oluşan bölgeye yukarıdan aşağıya masaj yapın.

Emzirdikce geçiyor canım ağrı yapıyorsa masaj yaparak sağım yapın geçmiş olsun.

Back