• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler emziriyorum asprin maskesi yapabilirmiyim?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
3bucuk aylik bebegim var cildimde sivilce,kizariklik,gozenek ve yaglanma mevcut.asprin maskesi yapmak istiyorum ama sütüme gecermi bebegime zarar verirmi acaba.cunku emzirirken asprin zararli diye duydum cildime surmenin bebegime bi zarari dokunurmu acaba.doktor emzirdigim icin cleocin t losyonu verdi sadece ama bi ise yaramiyo sanki cok moralim bozuk yardim lutfen

3bucuk aylik bebegim var cildimde sivilce,kizariklik,gozenek ve yaglanma mevcut.asprin maskesi yapmak istiyorum ama sütüme gecermi bebegime zarar verirmi acaba.cunku emzirirken asprin zararli diye duydum cildime surmenin bebegime bi zarari dokunurmu acaba.doktor emzirdigim icin cleocin t losyonu verdi sadece ama bi ise yaramiyo sanki cok moralim bozuk yardim lutfen

yüzünüze süreceginiz asprin süte nasil etki eder ???
yüzünüze krem sürüyorsunuz degil mi yada saciniza sampuan

neyse benim size bir sorum var
cildiniz dogumda mi kötü oldu ? yani bu cilt sorununu ne zamandir yasiyorsunuz?
benim konulara bakarsaniz dogumdan sonra cilt sorunu yasiyorum
kizim 25 aylik hala ayni

Ben bi sure cocuk icin tedavi gordum bu tedavi sirasinda sivilcelenmem basladi.hamileligimde artti,dogumdan sonrada gelebilecegi en son noktaya geldi kizariklik sivilce yaglanma gozenek ne ararsan var.son zamanlardada gogus ve sirt bolgemde asiri sivilcelenme oldu.hemde iltihapli bi sekilde.doktor sadece cleocin t losyon verdi kullaniyorum ama suan bi etkisi yok umarim bian once gecer psikolojim cok bozuldu aklim hep cildimde.

Back
X