bebek sahibi olmak çok güzel ama o kilolar yok mu? cnm bende kızımda 27 kilo aldım 70 kiloyla hamile kalmıştım oldum 97... resmen kabus. neyse sonuç olarak 85 e düştüm 90 a çıktım 80 e düştüm 85 e çıktım ve yine hamileyim :)). tabi senin durumun böyle değil. sadece şunu söyleyebilirim eğer bebeğini bırakabileceğin annen, kayınvaliden, görümcen, eşin varsa sütünü sağ dolapta sakla ve biberonla onlar bebeğine anne sütü verirlerken (bunu abartma ama çünkü sürekli biberon tembellik yapar ve göğsünü tutmaz bebeğin başına daha büyük iş açılır ve mutlaka sağılmış anne sütü mama verirsen anne sütünü istemeyebilir) sen de en yakındaki spor salonunda ter at. hazır yağların yerleşmedi ve yanmaya müsait ben 5 kiloyu spor salonunda vermiştim hem de 3 haftada haftanın 5 günü 1,5 saat spor yaparak sonra annem bakamadı gerisi gelmedi. umarım sen başarırsın. ama olmazsa de üzülme hepimiz hemen veremiyoruz. kilo vermek için bebeğe bakan biri, dikkatli beslenme (ya da diyetisyen kontrolünde beslenme), ve stresi en aza indirmek gerekiyor. bu da bebeğin ancak biraz büyüdüğünde oluyor.