• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziriyorum Ama gram veremiyorum yardımedin hanımlar

Elos2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
13
0
1
İstanbul
Arkadslar merhaba ben evlenmeden önce cok fittim 1 sene içinde 20 kilo aldm. Hamile kaldğmda 80 kiloydum 19 kilo aldm hamileliğimde 99 la doğum yaptm ve dogumdrn sonra 2 ayda 14 kilo gitti şuan 85 im ama simdi gram gitmiyo emziriyorum ama ne yapıcam bebeğim 3 aylık eski halime dönmek istiyorm. Benim gibi yaşayan varmı içinizde arkadaslar ve çözümler

Bu arada süütüm olsun diye cok yemiyorum kahvaltımısıkı yapıyorum sonra cok su tüketiyorum

Arkadslar merhaba ben evlenmeden önce cok fittim 1 sene içinde 20 kilo aldm. Hamile kaldğmda 80 kiloydum 19 kilo aldm hamileliğimde 99 la doğum yaptm ve dogumdrn sonra 2 ayda 14 kilo gitti şuan 85 im ama simdi gram gitmiyo emziriyorum ama ne yapıcam bebeğim 3 aylık eski halime dönmek istiyorm. Benim gibi yaşayan varmı içinizde arkadaslar ve çözümler

Bu arada süütüm olsun diye cok yemiyorum kahvaltımısıkı yapıyorum sonra cok su tüketiyorum

canım ben 60 hamile kalıp 92 ile doğuma gittim.. seni anlıyorum ama daha 3 ay olmuş vücudun toparlansın hem emziriyorsun çok takılma.. tabi sağlıklı beslenmeye özen göster ama daha çok yeni herşey.. ben ilk sene sadece 4kilo verdim emziremedim ama.. 88 kilo dolaştım 2 yıl.. şimdi kızım büyüdü kendime daha fazla zaman ayırabiliyorum diyetisyene de gitmeye başladım.. 79 oldum:) daha 19 kilo var ama zamana yaydım.. hızlı verip geri almayayım diye.. bazen kilo takılı kalır.. stres yorgunluk çokken.. tüm öğünlerine ve ara öğünlerine dikkat etmelisin.. günde 6 kez yemeli çok su içmeli hareket etmelisin.. uykunda düzenli olmalı.. şu an ne kadarını yapabilirsin bebişle zordur muhakkak.. aç kalma uzun süre diyebilirim.. bi de uykusuz kalmamalısın.. az yemek çare değil ne yediğin önemli.. mutlaka diyetisyene git vücut analizini yaptır ne eksik ne fazla bilinçli ilerlersin.. ama dediğim gibi sen daha lohusa sayılırsın acele etme:) sevgiler..

Yorumun için teşekürler aslında evet acele ediyorum sanırım ama inş şu kiloloarımı vereceğim artık aynaya bakmak dahi içimden gelmiyo rabbim hırs versin vallla:)
Teşekkürederim sagol

bebek sahibi olmak çok güzel ama o kilolar yok mu? cnm bende kızımda 27 kilo aldım 70 kiloyla hamile kalmıştım oldum 97... resmen kabus. neyse sonuç olarak 85 e düştüm 90 a çıktım 80 e düştüm 85 e çıktım ve yine hamileyim :)). tabi senin durumun böyle değil. sadece şunu söyleyebilirim eğer bebeğini bırakabileceğin annen, kayınvaliden, görümcen, eşin varsa sütünü sağ dolapta sakla ve biberonla onlar bebeğine anne sütü verirlerken (bunu abartma ama çünkü sürekli biberon tembellik yapar ve göğsünü tutmaz bebeğin başına daha büyük iş açılır ve mutlaka sağılmış anne sütü mama verirsen anne sütünü istemeyebilir) sen de en yakındaki spor salonunda ter at. hazır yağların yerleşmedi ve yanmaya müsait ben 5 kiloyu spor salonunda vermiştim hem de 3 haftada haftanın 5 günü 1,5 saat spor yaparak sonra annem bakamadı gerisi gelmedi. umarım sen başarırsın. ama olmazsa de üzülme hepimiz hemen veremiyoruz. kilo vermek için bebeğe bakan biri, dikkatli beslenme (ya da diyetisyen kontrolünde beslenme), ve stresi en aza indirmek gerekiyor. bu da bebeğin ancak biraz büyüdüğünde oluyor.

bebek sahibi olmak çok güzel ama o kilolar yok mu? cnm bende kızımda 27 kilo aldım 70 kiloyla hamile kalmıştım oldum 97... resmen kabus. neyse sonuç olarak 85 e düştüm 90 a çıktım 80 e düştüm 85 e çıktım ve yine hamileyim :)). tabi senin durumun böyle değil. sadece şunu söyleyebilirim eğer bebeğini bırakabileceğin annen, kayınvaliden, görümcen, eşin varsa sütünü sağ dolapta sakla ve biberonla onlar bebeğine anne sütü verirlerken (bunu abartma ama çünkü sürekli biberon tembellik yapar ve göğsünü tutmaz bebeğin başına daha büyük iş açılır ve mutlaka sağılmış anne sütü mama verirsen anne sütünü istemeyebilir) sen de en yakındaki spor salonunda ter at. hazır yağların yerleşmedi ve yanmaya müsait ben 5 kiloyu spor salonunda vermiştim hem de 3 haftada haftanın 5 günü 1,5 saat spor yaparak sonra annem bakamadı gerisi gelmedi. umarım sen başarırsın. ama olmazsa de üzülme hepimiz hemen veremiyoruz. kilo vermek için bebeğe bakan biri, dikkatli beslenme (ya da diyetisyen kontrolünde beslenme), ve stresi en aza indirmek gerekiyor. bu da bebeğin ancak biraz büyüdüğünde oluyor.

Öncelikle Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini. Aslında haklısın bir ara sabah 6 buckta uyanıp yürüyüş yapıyodum bebişi uyuttktan sonra babasına bırakıyodum bebiş uyanırsa bakıyodu işe gidene kadar geliyodum simdi uykusuzluktan yürüyüşe bile gidemiyorm evde bişeyler yapmaya calısıyorm suan bebegimi bırakacak kimse yok var aslında kardesm ama hergn geleck kadr yakın deglz

Back