emzirirken zayıflama çayları içilirmi?

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
arkadaşlar zayıflama çayı içmek istiyorum 5 aylık bebeğim var aceba emzirirken içen varmı?

bence içme çünkü emzirirken zaten vücudunun dirençli olması lazımki sütün iyi ve kaliteli olsun.bence zayıflamayı biraz erteleyebilirsin.önce bebeklerin sağlığı dimi :)

yesıl çay iç su iç bolca dıkkat et kılo yapmayan sut yapıcı seyler ye iç
mesela yesılık özellıkle dereotu meyve

arkadaşlar zayıflama çayı içmek istiyorum 5 aylık bebeğim var aceba emzirirken içen varmı?

bence kesinlikle icmeyin. emzirirken zayiflamak cok tehlikeli. zararli maddeler sütle bebege geciyor.bence vücudunuzun güzelliginden cok bebeginizin sagligi daha önemli. hatta ben hamileyken cok zayiflamistim. üzüntüden kahroluyodum kilo alamiyorum diye. normalde sevinilecek bi durum zayiflamak. ama bebek söz konusu olunca akan sular durur.benim icin dis görünüs hic önemli degil.bebegim sagliklica yanimda olsun da gerisi koskocaman bir hic...

DR. umun tavsiyesi bende hala emziriyorum eğer sezeryan göbeği ise hergün 2 buçuk su bardağı kaynamış suya 4 dal lahana yaprağı yaklaşık 20 dal maydonoz atıyosun on dk kaynatıyosun sabah akşam düzenli olarak içiyosun yemeklerden sora 1 bardak şeklinde ve 40 yada 45 gün sora doğum yağlarından kurtuluyosun ama düzenli olarak yapman gerek kolay gelsinn:80:

:79:yani bitki çaylarını kullanmayın özellikle emziyosanız ama dr tavsiye etti bana sezeryan göbeği olan 4 laha yaprağı 20 dal maydonazla 2.5 bardak kaynamış suya atıp 10 daha kaynat sabah akşam iç 40 yada 45 günda farketceksin demişti tadı iğrenç olsada çok işe yarıyoo kolay gelsin

ama benim bildiğim maydonoz sütü kesiyor.kesinlikle kür halinde yapmayıon diye kaç defa duydum alternatif tıp uzmanlarından.

bu dönem zayıflama hapı çayı özel olarak alıp içmeyin..
en çok sütün yapan çaylardan biri rezenedir..ve form çaylarının vazgeçilmezidir neredeyse hepsinde rezene olur

ve ısırgan...bu ikisi hem acaip süt yapıyor hemde ödem atıyor..ister istemez zayıflıyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…